Megan Fox ja Brian Austin Green abiellusid jaanipäeval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Megan Fox ja Brian Austin Green
Megan Fox ja Brian Austin Green Foto: SCANPIX

Tagasihoidlik tseremoonia toimus Havail, kohal oli Greeni kaheksa-aastane poeg Kassius.

Täiendatud 13.50! Vaata värskeid paparatsopilte abiellunutest siit!

Armuleek süttis noorte vahel 2004. aastal, eelmise aastani olid nad kaks aastat kihlatud, kuid Beverly Hills 90 210 staar Green (36) katkestas kihluse, kirjutab US Magazine. 1. juunil tänavu tegi ta Meganile (24) uuesti ettepaneku ja kuigi kahekaraadine sõrmus rannaliiva kadus, oli Megan nõus.

Megan on tänavu varem öelnud, et on Brianisse enam armunud kui alguses. Mõlema jaoks on tegu esimese abieluga, kuigi Brianil on poeg näitlejanna Vanessa Marciliga.

Foxiga peosas ilmus äsja uus film koomiksikangelasest Jonah Hexist, samas jäi ta eelmisel kuul ootamatult ilma rollist filmis «Transformerid 3», väidetavalt see-tõttu, et on liiga kõhn (vaata artikkel SAMAL TEEMAL paremal). Green on tegelenud viimasel ajal madala profiiliga filmi- ja teleprojektidega. Talle tõi kuulsuse David Silveri kehastamine Beverly Hills noortesarjas, mille tootmine lõppes aastal 2000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles