TV3 uue sarja «Suvesangarid» esitlus: saun, limusiin, nali ja akutrell!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvesangarid
Suvesangarid Foto: TV3

TV3 uue suvesaate «Suvesangarid» tänane esitlus kulges tõeliselt lõbusalt ja üllatusterohkelt; elevust tekitasid saun, limusiin, eksperimendid ja seltskonnamängud.

Saatejuhid Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja olid rahva kokku kutsunud pealinna ainsa puuküttega üldsauna Kalma sauna ette, kus avati pidulikult «Suvesangarite» kiosk. 

Meeleolukas üritus jätkus leiliruumis, kus loitsiti ilusat suve ning kõigile üllatuseks säraski 

juba mõne minuti pärast väljas päike ja luksuslik limusiin viis seltskonna otse kohvikusse Tops, kus ootasid saatele iseloomulikud eksperimendid ja vallatud üllatused. Näiteks viisid Rabi ja Vaheoja läbi ainulaadse demonstratsiooni, kuidas akutrelliga veinipudelilt korki eemaldada ning läbi sõela kurnates joogile veel huvitavamaid nüansse lisada.  Külalisi kostitati kiluvõileibadega, mida pakuti lahkelt ka linnarahvale. Muuhulgas selgus, et sarja jooksul on mõlemal saatejuhil soov kaaslast täiuslikumaks muuta - Rabi sooviks Indreku keha tuunida ning Vaheoja Rabist pisut targema mehe teha.

«Suvesangarid» on saade, mis tõestab, et igas Eestimaa nurgas on midagi vaatamist ja katsetamist väärt. Vaheoja ja Rabi proovivad erinevaid ameteid, võtavad ette julgeid eksperimente, testivad vanarahva tarkusi ja külastavad värvikaid tegelasi. Lisaks seiklustele maal ja merel kutsutakse mängu inimesed nii külatänavalt kui ka bussipeatusest. Suvesangari staatuse võib nimelt pälvida igaüks, kes Indreku ja Kristjani võistlusmängudes kaasa lööb. 

Auhinnad ja koht sangarite autahvlil pole aga kaugeltki kõik, mis jagamisele läheb. Saatejuhid jagavad ka praktilisi nippe elus toimetulekuks, näiteks seda, kuidas kontoris kohvimasina abiga mune keeta, piimapakist grilli valmistada või paljaste kätega konservi avada.

«Suvesangarid» alustab TV3s täna kell 22.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles