USAs pussitasid 12-aastased tüdrukud õudustegelaskujusse uskudes kaaslast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Slender Man õudustegelaskuju
Slender Man õudustegelaskuju Foto: theslenderman.wikia.com

USAs  Wisconsini osariigis Waukeshas leidis möödunud nädalal aset julm pussitamine, mille käivitas õudustegelasse Slender Mani uskumine.

Kaks 12-aastast tüdrukut ja neist noorem sõbranna ööbisid koos, edastab ABC News.

Kuid teismeliste peas mõlkus neist noorema vastu julm plaan.

Järgmisel päeval meelitasid nad sõbranna metsa, lükksid ta maapinnale ja pussitasid 19 korda.

«Üks tüdrukutest hoidis ohvrit kinni kui teine pussitas 19 korda erinevatesse kehaosadesse,» sõnas kohalik politseijuht Russel Jack.

Kannatada saanud tüdruku õnneks sõitis sealt mööda üks jalgrattur, kes last nägi ja kiirabi kutsus. Parameedikute õigeaegne saabumine aitas päästa tüdruku elu.

Hiljem paljastus, et kaks teismelist tüdrukut olid lugenud õudusteglase Slender Mani seiklusjutte ning nad olid veendunud, et selline tegelane on ka päriselt olemas.

Tüdrukud arvasid, et kui nad noorema tüdruku tapavad, siis Slender Man ei tapa neid, vaid laseb elada.

 «Loodame, et see juhtum teeb lapsevanemad oma laste suhtes tähelepanelikumaks. Vanemad peaksid jälgima, mida lapsed internetist loevad,» lausus politsei esindaja.

Üks pussitajatest sõnas politseile, et ta nägi Slender Mani mitu korda unes ning arvas, et Slender Man suudab ta mõtteid lugeda.

Wisconsini seaduse kohaselt antakse need alaealised tüdrukud kohtu alla kui täiskasvanud. Süüdi mõistmisel võib neid ees oodata kuni 60 aasta pikkune vanglakaristus.

Slender Man on internetitegelane, kes on pikka kasvu musta riietunud mees, kellele ei ole nägu. Lugudes ta ehmatab, kiusab ja röövib lapsi.

Slender Mani lõi 2009. aastal Eric Knudsen. See õudustegelane on nüüdseks hakanud internetis oma elu elama ning temast on saanud internetimeem.  

Slender Mani teemal on olemas ka mängudesari, mida saavad mängida ka alaealised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles