Tuntud kasukameistri uus teenus - «Moeavantüür 1-Tunni-Kleidid»

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juuni esimestel päevadel tuli üks Eestimaa tuntuimaid köösnereid, Ilona Abdullajeva turule uudse teenusega. Tegus naine hakkas kleidiõmblejaks.

välja tulin, küsis nii mõnigi, et "KUIDAS MINA KÖÖSNER" äkki kleite tegema hakkasin. Et kas ma ikka oskan.

«Kui oma uudse teenusega välja tulin, küsis nii mõnigi, et «KUIDAS SINA KÖÖSNER» äkki kleite tegema hakkasid. Et kas ma ikka oskan ka,» räägib tuntud kasukameister.

«Muigama natuke ajas, aga eks tegelikult, kui inimesed pole õmblustööga palju kokku puutunud, siis võib sellise naiivse küsimusega lagedale tulla küll.»

«Vana armastuse ehk kleitide juurde naasmine ei tähenda muud, kui et «köösner tahab elada ka suvel»! Muidu on ikka minu põhitöö karusnahast ja nahast rõivad, aga suvel teeme neid ca kümme korda vähem!»

«Kes veel ei tea, siis minu uus teenus kannab nime «Moeavantüür 1-Tunni-Kleidid» ja selle ainus mõte on pakkuda inimestele võimalust lasta endale õmmelda kleit ootetööna ühe tunni jooksul.»

«Loomulikult on kahtlejad juba mitu korda küsinud, et kas selline asi on võimalik. JAH ON! Olen tänaseks läbi vaadanud sadu kleidimudeleid ja joonistanud endale valmis mitukümmend mulle huvitavat mudelit, mida saab õmmelda ühe tunniga.»

«Need kleidid valmivad reeglina kahest kuni seitsmest tükist, mis teebki õmblemise lihtsaks. Pealegi, ega ma siis üksi õmble, meil ju tööl mitu väga tubli õmblejat!» selgitab Abdullajeva.

«Mis aga puudutab küsimust, KAS MA IKKA OSKAN, siis sellele vastaksin nii: nii mina, kui minu parem käsi Tatjana  Sotina, oleme õmmelnud üle kahekümne aasta sadu tuhandeid kleite kümnekonnale maailma suuremale ja väiksemale moebrändidele.»

«Teiste seas näiteks H&M. Neile õmblesime seitse aastat järjest, kusjuures nende väga karmide kvaliteedinõudmiste ja eripäraste mudelite alusel. Oleme neid nippe õpetanud selle aja sees sajakonnale tööstusõmblejale ja juurdelõikajale ning oleme pidanud kontrollima, et iga väiksemgi detail oleks paigas, sest vastasel korral võib suurtellija meie teenustest loobuda.»

«Seega, ju on ikka midagi endale ka külge jäänud,» on Ilona enesekindel.

Vaata pilte toodangust «1-Tunni-Kleidid»!

Mis on ehk oluline meelde jätta 1-Tunni-Kleitide puhul, et mingeid käsitöömahukaid operatsioone me tõesti selle aja sees ette võtma ei hakka, balli-, pulma, ja kõrgmoe stiilis kleite ka selle ajaga ei tee. Aga kõiki muid, palun väga! KÕIGE OLULISEM on hea ja sobilik kangas, see teeb naise ilusaks! Ootetööna valmiva kleidi puhul on see hea asi, et klient ise näeb kogu tööd ja meie saame kohapeal kergesti mudelit ja sobivust korrigeerida ilma, et peaks inimest mitu korda edasi-tagasi jooksutama!

Ja kui klient tahab ikkagi keerulisemat mudelit, küllap siis saame 2-3h ikka hakkama!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles