Brad Pitt rääkis meediale punasel vaibal toimunud rünnakust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt
Brad Pitt Foto: SCANPIX

Möödunud nädalal sattus Hollywoodi staar Brad Pitt uue filmi «Maleficent» esilinatusel Los Angeleses ukrainlasest ajakirjaniku Vitali Sediuki rünnaku ohvriks.

Pitt rääkis juhtunust nüüd meediale, edastab news.com.au.

«Olin lõpetamas autogrammide andmise, kui järsku silmanurgast nägin kedagi üle barjääri hüppamas ja minu poole suundumas,» meenutas staar.

Pitti sõnul astus ta automaatselt sammu tagasi, kuid võõras isik jõudis ikkagi temani.

«Vaatsin alla ja see isik oli mu jalgade juures. Lõin talle käega kaks korda vastu kukalt, siiski mitte liiga tugevalt. Ta tõusis siis püsti ning püüdis mu prille ja nägu haarata,» lisas Pitt.

Näitleja sõnul ei ole tal midagi naljakate juhtumite vastu, kuid nüüdne rikkus fännide meeleolu, autogrammide andmise ja selfie`de tegemise.

Sediuk on tuntud selle poolest, et ta ründab punase vaiba üritustel staare. Ta on varem püüdnud haarata Leonardo DiCaprio ja Bradley Cooperi jalgevahest. Ta hüppas selle aasta Grammy auhindade jagamisel lavale ning Cannes´i filmifestivalil puges näitlejanna America Ferrera kleidi alla.

 Pärast Pitti rünnakut määrati Sediukile kolme aasta pikkune tingimisi karistus ning ta peab käima aasta psühholoogilise nõustaja juures.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles