Uut Õllesummeril: Nirvana tõetruu tribuut ja tšillid kooslused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu teine poolfinaal, lava ees ja lava taga. Sandra Nurmsalu
Eesti Laulu teine poolfinaal, lava ees ja lava taga. Sandra Nurmsalu Foto: Viktor Burkivski

Õllesummeri Gran Castillo veiniaias annavad toonust grungejumal Nirvana tribuut, Sandra Nurmsalu, Karl-Erik Taukari ja Sofia Rubina kooslus ning paljud teised  erikontserdid.

Ansambel Revolver on grunge ninamehe Kurt Cobaini 20. surmaaastapäevaks loonud kava, jäljendamaks Nirvana kuulsat New York unplugged kontserti.

Karl-Erik Taukar ja Sofia Rubina esitavad esmakordselt tribuutkontserti «One Hit Wonders», kus lauldakse superhitte, mida teavad kõik, kuid keegi ei suuda enam meenutada originaallauljat ennast.

Sandra Nurmsalu esineb Õllesummeril akustilise kavaga. Teda saadavad klahvpillidel Pille Piir, löökriistadel Oliver Rõõmus ja tšellol Silvia Ilves.

Taas saab Gran Castillo veiniaias sel aastal näha särtsakat brasiillannat Simone Morenot.

Villu Veski  esitab veiniaias iLife Jazz Party feat. Jason Hunter (USA).

Kaire Vilgats, Maiken, Lauri Pihlap ja Semy toovad lavale popmuusika ikooni Michael Jacksoni laulude paremiku.

10. ja 11. juulil näeb Õllesummeri veiniaias tõelist itaalia hullust – lõunamaa kirega svingivat ja samaaegselt laval pastat valmistavat Spaghetti Swing´i. Lõbus ja energeetiline Spaghetti Swing esitab tuntuimaid itaalia hittlaule samas kui laval teeb süüa itaalia kokk-virtuoos.

Igal festivali õhtul astub erinevate lauljatega lavale DJ Hannes Kalamäe. Tema lavapartneriteks on Marilin Kongo, Anneliis Kits, Anna-Liisa Supp ja Tuuli Rand.

Vaata tervet kava SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles