Pildid: Daniel Levi esitles Nukuteatris omanimelist debüütalbumit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

30. mail esitles muusik Daniel Levi Nukuteatris omanimelist debüütalbumit. Daniel Levi on uus Eesti pop-rock ansambel, kes oma detsembris välja antud singliga «Silent Streets» kiirelt populaarsust kogus ning nüüd hooandjate abiga oma esimest albumit esitles.


Album on alates 2. juunist kättesaadav kõigile TASUTA allatõmbamiseks!

«Väga paljud inimesed on selle albumi valmimiseks juba oma toetust andnud nii rahaliselt kui oma aja ning oskustega. Ma ei näe põhjust, miks inimesed selle eest veel uuesti maksma peaksid. Pealegi rõõmustab meid, kui meie muusika vabalt võimalikult paljude inimesteni saab jõuda,» selgitab Daniel. 


Kuigi Eestis veel vähetuntud, on Daniel Levi muusika juba kõrva jäänud nii mõnelegi siinsele muusikaarmastajale. Näiteks oli üheks hooandjaks ka ettevõtja ja režissöör Peeter Rebane, kes aitab ka Daniel Levi uue muusikavideo filmimisel. 

«Kuulasin Danieli esimest lugu «Silent Streets» jõulude paiku ja olin esimest hetkest lummatud.  Danieli muusikas ja esituses on tugev positiivne energia mis haaras kohe kaasa ning jäi tükiks ajaks meelde.  Usun südamest, et Danielil on oma nägemus ja ehedus ning tänu sellele jõuab tema muusika tulevikus maailma vallutada,» rääkis Peeter Rebane.

Lae omale kõik lood tasuta alla SIIT.

Vaata pilte Daniel Levi debüütalbumi esitluselt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles