Algab Kanal 2s lõbus koguperemäng «Peitusemeistrid», mille tänane otsija on näitleja Tiit Sukk!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2s algab lõbus koguperemäng «Peitusemeistrid».
Kanal 2s algab lõbus koguperemäng «Peitusemeistrid». Foto: Riina Vaikmaa

Juba täna, kohe pärast selle suve esimest «Suvereporterit» kell 21 jõuab Kanal 2 ekraanile lõbus suvine koguperemäng «Peitusemeistrid». Esimeses osas on otsijaks armastatud näitleja Tiit Sukk ning peitu poeb perekond Anepaio.

Eramajas elav perekond Anepaio koosneb emast ja isast ning kahest lõbusast perepojast. Tänu pereisa Indreku kuldsetele kätele saavad pealtnäha tavalistest mööblitükkidest leidlikud peidupaigad. Peitjate nutikusel pole piire!

Tänane otsija näitleja Tiit Sukk seisab raske ülesande ees: ta peab 30 minuti jooksul kõik pereliikmed üles leidma, kuid teda ootavad ees ka lõbusad lõksud, mis ülesande märksa keerulisemaks teevad. Kui perekond Anepaio suudab ennast oma kodus nii hästi ära peita, et külla tulev Tiit neid üles ei leia, siis võidavad nad 500 eurot.

Kui oled lõbus ja mänguhimuline, siis registreeru koos oma perega saatesse aadressil peitus@kanal2.ee. Kokku peab võistkonnas olema 4-6 liiget, neist vähemalt kaks täiskasvanut. Lisaks oma pere lastele võivad kaasa lüüa ka sugulased, naabrid jne. Laste vanus peab olema vähemalt 5 aastat.

Kodumaisest naljasarjast «Parim enne» tuntud näitleja Mart Toome juhitud kaasahaarav suvemäng «Peitusemeistrid» on Kanal 2s esmaspäeviti kell 21, kohe pärast «Suvereporterit».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles