Kati Toots: julgen välja öelda, kui tuttavad kasvatavad last valesti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Toots
Kati Toots Foto: Viktor Burkivski

Lapsi kasvatades peab saatejuht Kati Toots oluliseks, et ise midagi valesti ei teeks ja kasvataks üles korraliku inimese.

«Kui meie ümber on masstootmine, tohutu kaubandus ja reklaam, siis see mõjutab paratamatult ka lapsi ja nende soove. Iga lapsevanem peab teadma, kuhu piir panna ja mis on mõistlik, mis mitte,» kirjutab Kati Toots ajalehes Pealinn.

Naine leiab, et  igasugused elektroonikavidinad pole ju ainult halvad, need ka arendavad last: «Need õpetavad lugema, kirjutama ja palju muud. Meie oma lapsele arvutit ei keela, aga talle on pandud piirid, kui palju arvutis olla tohib,» lisab naine.

Üldiselt ei pea Kati Toots teiste inimeste lastekasvatamisse sekkumist õigeks ja leiab, et iga lapsevanem kasvatab oma last nii, nagu õigeks peab.

«Teine asi on minu perekond ja lähituttavad. Kui ma seal näen, et midagi on valesti, siis ma julgen seda ka öelda,» lisab naine lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles