Eestlased vajavad retrot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Regatt
Ansambel Regatt Foto: Ans. Regatt

Väidet tõestab fakt, et 80. aastate retromuusikat viljeleva ansambli Regatt uus plaat «Tallinn-80» kerkis R2 Eesti albumimüügi tabeli kolmandale kohale.


Plaat on jõudnud olla müügil vaid napid 10 päeva, kuid suutnud istutada ennast juba muusikasõprade fonoteekidesse. Albumimüügi tabelis edestavad Regatti vaid HU? ning Malcolm Lincoln enda viimaste albumitega.

Regati debüütalbumil Tallinn-80 on kokku 12 parimat Tallinna purjeregati ajastu lugu uues moodsas kuues. «Mina ise», «Hapud õunad» ja «Sulle Leyna» on vaid mõned näited lugudest, mis plaadi peal kõlavad.

«Loomulikult on hea meel ja ka väga üllatav, et meie muusika nii paljudele inimestele korda läheb,» ütles bändi liider Marek Jürgenson ning lisas: «Samas sobivad regativiisid väga hästi suveõhtu plaadimängijasse, kuna nad ei ole pealetükkivad ning tekitavad paljudes helgeid mälestusi.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles