Rivo Kingi naaseb lavale

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Kingi
Rivo Kingi Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF
Superstaari esimese hooaja saates tuntust kogunud Rivo Kingi on viimasel ajal aktiivselt tegelenud lugude kirjutamise ja nende lindistamisega.

Juba sel laupäeval esineb Rivo Kingi aka Rick K ka Pärnu Beach Club-i suvelõpu eriüritusel «Rock The Beach!»

Seekord ei piirdu noor DJ ja produtsent siiski ainult plaatide keerutamisega. Võib-olla on võimalik kuulda ka tema viimast ning tulevast hittsinglit, mis poolkogemata sai ka suures erutushoos hiljuti parimatele Saaremaa pidulistele ette mängitud.

Rivo, miks oled järsku ka plaadikeerutamise vastu huvi hakanud tundma?
 
Vastus on lihtne. Bedwettersiga töötades olen ma üsna palju kokku puutunud elektroonilise muusikaga, mis on minus äratanud selle vastu väga suure huvi. Olles produtseerinud enamiku nende lugudest, on tekkinud mul ka vahel teistsuguseid ideid ja mõtteid, mida tahaksin rakendada.
 
Kas praegu on sul ka mõni uus lugu teoksil?
 
Tegelen praegu loomulikult ka oma uute lugude kirjutamisega ning üsna pea on plaan need ka stuudios lindistada. Kasutan selleks üsna palju live-instrumente. Näiteks kuulub minu tehnikaparki mitu analoogsüntesaatorit - Roland SH-201 ja Korg Microkorg. Lisaks sampler Roland SP-555 ja efektiprotsessor Korg Kaosspad2.
 
Praegu tegelebki Rick K stuudios viimase lihvi andmisega oma värskematele lugudele ja
nende kokkusobitamisega, et edaspidi muusikat vaid oma instrumentidega esitada.

Pärnu ürituse «Rock The Beach» ühe korraldajana lubabki Rivo seekord rikkalikku muusikavalikut igale maitsele, alustades rokist, jätkates hiphopi ja pophittidega ning lõpetades energilise drum` n` bass'iga.
 
Pealaval mängivad hitte DJ Aiza (Deep & Dirty) ja N-Joy. Eksklusiivselt avatud DNB saalis annavad ülevaate eksklusiivse dnb ja liquid funk'i kavaga Pärnu kohalikud tegijad kollektiivist Drumdreamteam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles