Anna Nicole Smithi surma uurinud kohtuniku arvates naine mõrvati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Nicole Smith, tema poeg Daniel Smith ja Howard K. Stern
Anna Nicole Smith, tema poeg Daniel Smith ja Howard K. Stern Foto: SCANPIX

Kohtunik Larry Seidlin, kelle juhtimisel toimus 2007. aastal protsess Anna Nicole Smithi surma asjus, usub, et võimud peaksid uuesti avama naise surma põhjuste uurimise, millega kaasneks ka naise säilmete hauast väljakaevamine.

Eelmisel teisipäeval ilmunud raamatus «Anna Nicole Smithi tapmine» leiab Seidlin, et seltskonnategelase Smithi advokaadil ja armukesel Howard K. Sternil oli suur mõju Smithi narkosoovide ja -sõltuvuse üle ning tema roll Smithi surmani viinud sündmustes on endiselt ebaselge.

Seidlin on kriitiline ka omaaegse politseiuurimise kohta ja leiab, et ka Smithi poja Danieli surm viis kuud enne tema ema surma vajab uut uurimist.

Siiski ei avalda Seidlin raamatus otseseid uusi tõendeid, kuid ta on öelnud, et temani jõudnud info on «tõeliselt räpane».

Anna Nicole Smith suri 2007. aasta veebruaris 39 aasta vanuselt ravimite üledoosi tagajärjel, olles käinud eelnevalt abi saamas psühhiaatritelt, kes õhutasid teda tarvitama erinevaid ravimeid psühholoogiliste probleemide leevendamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles