Neeme Lall: Savisaarele võib viga teha vaid hõbekuul!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna vanalinnas resideeriv hallipäine hipikunstnik Neeme Lall imetleb linnapea Edgar Savisaare küpsust ja keskerakondlase Yana Toomi karismaatilisust.

«Savisaarele võib viga teha vaid hõbekuul ja hetkel ta kohe kindlasti lohutust ei vaja,» põrutab ekstravagantne kunstnik Neeme Lall (49) Kroonika veergudel. Mees peab silmas tõika, et Keskerakond sai europarlamenti vaid ühe koha ja et erakonna isake Edgar jäi oma häältenoosilt alla parteikaaslasele Yana Toomile.

Lall kinnitab, et suisa imetleb Edgari küpsust ja Yana karismaatilisust. «Edgar on meie poliitika grand old man! Ainus, kes püsib! Ta on küpse mees ja ma imetlen teda!» ei ole Lall kiidukõnega kitsi.

«Yana Toom on väga kõrge IQ-ga naine ja mul on sellise kakskeelse karismaatilise naise europarlamenti mineku üle väga hea meel. Selline naine on nagu ventiil, mis ei anna sügaval sisepingel tekkida,» lisab punapäiseid naisi armastav Lall.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles