Forum Cinemas toob legendaarse Monty Pythoni lahkumisetenduse live’is kinolinale

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendaarne Monty Python
Legendaarne Monty Python Foto: promo

Alanud on piletite müük selle aasta ühele kõmulisemale kinoülekandele – 20. juulil Coca-Cola Plazas ja Ekraanis linastuvale Monty Pythoni  taasühinemise viimasele etendusele  «Monty Python Live (mostly)», millega Pythoni-viisik jätab oma publikuga igaveseks hüvasti.

Tänane Monty Python ehk John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones ja Michael Palin plaanisid tuua lavale vaid ühe eksklusiivse etenduse, kuid kuna etenduse pääsmed müüdi välja kõigest 44 sekundiga, nõustusid nad korraldama kümne-etenduselise tuuri. Viimane, Londoni O2 Arenal 20. juulil aset leidev etendus kantakse üle enam kui 1500 kinosaali kõikjal maailmas.

Eesti humoristi, ajakirjaniku ja Monty Pythoni pärandi austaja Mart Juure sõnul on erakordne, et «Monty Python Live (mostly)» etendus ka Eesti publikuni jõuab.

«Pythoni-poisid on juba vägagi väärikas eas – ühtekokku on neil turjal 357 aastat. Nad pole üle 35 aasta laval koos esinenud ning nende viimane kummardus publiku ees kõikjal maailmas on miski, millest tasub osa saada,» sõnas Juur.

Meestele omase huumoriga vürtsitatud taasühinemise pressikonverentsil viskasid näitlejad nalja ka oma vanuse üle. Nad tõdesid, et tunnevad väga puudust oma varalahkunud kolleegist, Graham Chapmanist, ning ütlesid, et etendust jälgivad ka meedikud juhuks, kui keegi esinejaist plaanib etenduse ajal Chapmaniga liituda.

Pythoni-viisiku sõnul võivad fännid oodata pisut komöödiat, palju paatost, palju muusikat, õige pisut iidset seksi ja võibolla ka natuke krossdressingut.  Näitlejad kinnitasid, et ükski Pythoni-sõber ei pea pettuma, sest seltskond toob lavale ainult oma parimad ja palavalt armastatud sketšid. John Cleese nentis vaid, et veidrate kõnnakute ministeeriumi sketši ei tule, kuna tal on tehtud nii põlve- kui ka puusaoperatsioon. 

Lisainfo etenduse kohta ja piletimüük SIIN.
Vaata ka Monty Python Live (mostly) kodulehekülge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles