Vaata, kes lastest hakkavad mängima uues lastefilmis «Supilinna salaselts»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Läbi raske töö jäid kõigist armsatest lastest castingu sõelale need seitse last, kes hakkavad «Supilinna Salaseltsi» filmis mängima peaosi. Teeme siis tutvust ja uurime, kes on kes.

Mari (Olivia Viikant, 10)

Olivia on Tallinna tüdruk, kelle huvideks on tsirkus ja akrobaatika. Õhus rippumine on Olivia jaoks käkitegu. Filmis hakkab Olivia mängima peategelast Mari, kes on Supilinna Salaseltsi juht. Marile meeldib seigelda ja isepäi toimetada ning eelkõige veeta aega oma vanaisaga. Mari vanaisa on küll suur teadlane, ent hinges ikka veel poisike, kellele meeldib lastega koos aega veeta ja neile põnevaid mänge välja mõelda.

Leo (Sten-Markus Rohtla, 13)

Sten-Markus on Rakvere poiss, kellele lisaks näitlemisele meeldib nii väga laulda, et ta laulab korraga kolmes erinevas kooris. Sten on üks Teadusteatri TIPP JA PAUK liige - TIPP ja Pauk on kollektiiv Rakvere Reaalgümnaasiumi õpilastest ja õpetajatest, kes on huvitatud teadusest. Sten-Markus hakkab filmis kehastama Leod, kes on Supilinna Salaseltsi rivaalitseva jõugu juht ja aju.

Olav (Hugo Soosaar, 12)

Hugo on Tartu poiss, kes elab nüüd juba mõned aastad Tallinnas ning kes jagab end Tallinna Poistekooris laulmise ja Kalevi jalgpalliklubis vuti mängimise vahel. Hugo on tõeline loomasõber, kelle valvsa silma all toimetavad kodus siiami kass Siim, imepisike koer Enzo ja tibu nimega Speedy. Hugo mängib filmis tegelaskuju Olav, kes usub asjadesse ainult siis, kui neid ise näeb. Olav on Antoni vend.

Cätly (Meriliis Lillemägi, 11)

Merliis on Pärnu tüdruk, kelle huvideks on näitlemise kõrval joonistamine ja sulgpall. Kõige rohkem maailmas armastab ta lagritsat ja kõige vähem hiljaks jäämist. Cätlyga koos olles kuulete kindlasti mõnda viimase aja kuumimat anekdooti. Cätly roll filmis on mängida Supilinna Salaseltsi rivaalitseva gängi liiget.

Vant (Gregor Kelder, 11)

Gregor on Kuressaare poiss, kellele meeldib paljude teiste huvide kõrval näitlemine, laulmine ja leiutamine. Paari aasta eest saavutas ta Õpilasleiutajate konkursil III koha. Gregor hakkab filmis kehastama Vanti, kes on Supilinna Salaseltsi rivaalitseva gängi liige.

Anton (Karl Jakob Vibur, 11)

Karl Jakob on Tallinna poiss, kellele meeldib ise muusikat luua ning purjetamistrennis käia. Antoni unistuseks on ühel päeval päris oma Youtube'i kanalit omada. Karl Jakob hakkab filmis kehastama Antonit, kes on küll veidi tagasihoidlik, aga see-eest tõeline IT-võlur. Sarnasus päriseluga:)?

Sadu (Arabella Antons, 9)

Arabella on Tartu tüdruk, kes lisaks näitlemisele on ka kirglik karate huviline ja margi koguja. Arabella hakkab filmis mängima tegelaskuju Sadu, kel oma õrnast välimusest hoolimata on suur ja vapper süda. Ta on tõeline meister parkuurimises.

Tartu Postimees vahendab, et «Supilinna salaseltsi» võtted algavad suvel

• «Supilinna salaselts» on lugu neljast julgest ja nutikast lapsest: kahest tüdrukust ja kahest poisist, kes ei kohku tagasi ühegi seikluse ees, kui nende kodulinna Tartut kõige ootamatul ja veidramal moel rünnatakse.

• See on lugu sõprusest, nutikusest ja vaprusest, aga ka sellest, mis juhtub siis, kui lapsed ootamatult oma vanemate eest seisma peavad.  

• Filmi kaasatakse elukutseliste näitlejate kõrval nii lapsi kui täiskasvanuid, kellel näitlejakogemust veel ei ole. Rollikonkurss kestab üle Eesti kaks nädalat. Teise vooru pääsejad selguvad aprilli alguseks ning nendega võetakse eraldi ühendust.

• Filmi režissöör on Margus Paju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles