Lenna Kuurmaa: tantsida on raskem kui laulda

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pussycat Dolls Eesti versioon - Piret Järvis, Tatjana Mihhailova, Alisa Tsitseronova, Nele-Liis Vaiksoo ja Lenna Kuurmaa
Pussycat Dolls Eesti versioon - Piret Järvis, Tatjana Mihhailova, Alisa Tsitseronova, Nele-Liis Vaiksoo ja Lenna Kuurmaa Foto: AFP / Scanpix
Laupäevase Pussycat Dollsi esinemise jaoks peavad Lenna Kuurmaa, Piret Järvis, Tatjana Mihhailova, Nele-Liis Vaiksoo ja Alisa Tsitseronova kõvasti higi valama ja vaeva nägema.

23. augusti Pussycat Dollsi Eesti versioonini on veel paar päeva. Kas igapäevane trenn, vara ärkamine ja erinevad laulmis- ja tantsuharjutused tekitavad pingeid? Või on juba kavad selged, laulud peas? Küsisime tüdrukute käest, kuidas proovid edenevad.

Lenna Kuurmaa: «Mind on igal aastal «Tantsud tähtedega» saatesse kutsutud. Nüüd alles saan aru, kui palju seal tegelt oleks vaja teha olnud. Tundub, et laulmine on ikkagi rohkem minu ala kui tantsimine. Loodame, et laupäevaseks esinemiseks saame tantsud selgeks. Aga laulmise pärast ma üldse ei muretse.»

Piret Järvis: «Me pole Lennaga väga ammu pidanud koreograafiat õppima ja kuna üritus on juba laupäeval, siis ühiste trenniaegade leidmine on küllaltki keeruline, aga midagi ülejõu käivat ei ole ja sellepärast saigi see väljakutse vastu ju võetud, et ennast proovile panna.»

Tatjana Mihhailova: «Minu jaoks midagi keerulist pole, sest olen niipalju tantsinud ja laulnud. Ainuke keeruline asi on hommikuti ärkamine, sest ühised prooviajad on vara hommikul juba.»

Nele-Liis Vaiksoo: «Suurepäraselt lähevad meil proovid, ikka läbi raskuste tähtede poole. Tänane proov näitas, et iga algus on raske, aga läheb iga päevaga paremaks. Proovid on intensiivsed, sest higi ja naeru meie proovides jätkub. Aga laupäevaks on priima, sest keegi pole meist ju allaandja.»

Alisa: «Kõik saavad hakkama ja väga lõbus on, kuigi nad pole tantsimisega nii palju tegelenud kui mina. Väga lahe on see, et lisaks tantsimise õppimisele kõik laulavad kogu aeg trennides ja õpivad päris kiiresti. Alguses tundus, et läheb raskeks, aga nüüd on juba selge, et saab äge show

Alisa Tsitseronova on ka kogu Pussycat Dollsi Eesti versiooni koreograaf.

Üritus toimub juba sel laupäeval klubis Hollywood.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles