Deja Vu's sai nautida ilusaid suvekleite kaunite modellide seljas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödnud reedel 23.mail stiiliüritusel DiModa näidati uue kodumaise moebrändi Donna Nordica kauneid suvekleite Lounge Deja Vu's.

Moeshow'l, mis algas Deja Vu catwalk'il ja lõppes terassil sumedas suvises öös, tulid esitlusele uue kollektsiooni «Julia-Resort Romance» eksootilise mustriga ning Aasia-hõngulise lõikega kleidid, mis on valmistatud 100% siidist, pitsist ja mõeldud naisele, kes naudib oma romantilist rannapuhkust täiel rinnal, käes kihisev shampanjaklaas ja suul helisev naer!

Donna Nordica on moebränd, kelle sihtrühmaks on põhjamaised, kuid kleite kanda armastavad naised. Donna Nordica toodab väikseid temaatilisi ning erinevaid naisenime kandvaid kollektsioone, mis sobivad kandmiseks igal päeval, ka pidupäeval. Donna Nordica kleidid leiad facebookist ja huvi korral tuuakse kleidid kohapeale proovimiseks.

DiModa modelle tegid veel kaunimaks Goldwelli juuksurid ja Glow make-up, stiilset muusikat valis DJ Nova.

DiModa on kord kuus Lounge Deja Vu's toimuv stiilürituste sari, kus iga kord moelavale tuuakse uuemad ja naiselikumad kollektsioonid kodumaistelt või välismaistelt moebrändidelt.

Järgmine DiModa ootab moehuvilisi juba 27. juunil.

Juba sellel nädalal ootab Deja Vu’s üritustesari Big DJ, kus head muusikat pakub külalistele DJ Kaido Kaasik.

Laupäeval ootab Deja Vu külla kauneid külalisi nautima Babuljat, kus meeleolu tõmbab käima võimsa Dimka trummiesitlus!

DiModa @ DejaVu 23.05.14 from HypnoFilms on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles