Täna «C-Komandos»: saate poole pöördunud Silvi on tänaseks teadmata kadunud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telsaade «C-Komando»
Telsaade «C-Komando» Foto: Kanal 2

Täna kell 22:30 toob Carmen Pritson-Tamme «C-Komando» vaatajani pool aastat tagasi saatemeeskonna poole pöördunud Silvi loo.

Saates räägib Silvi sellest, kuidas ta kaheksa aastat tagasi käendas sõbra laenu ja on nüüd sunnitud seda ise tagasi maksma. Veel suuremaks mureks Silvi südamel oli aga fakt, et kodukoha Rõngu elanikud levitavad tema kohta alusetuid kuulujutte. Kas Silvi läks vabasurma või on lähedastel veel lootust ta leida, ei tea meist keegi, sest naine on juba kuu aega teadmata kadunud.

Pool aastat tagasi võttis C-Komandoga ühendust Silvi, kes elab Rõngus. 2006. aastal käendas naine oma sõbra Tõnu 25 000 krooni suurust laenu. Tal ei olnud aimugi, et ühel päeval tuleb tal seda endal tagasi maksta või koguni oma kinnisvara selle katteks ära anda. Saatemeeskond kohtus Silviga detsembris ja asus tegutsema: leidis üles võlglase Tõnu ja ajas asjad nii kaugele, et tegelik võlglane on valmis ise oma võlga likvideerima.

Ligi kuu aega tagasi kadus aga Silvi jäljetult. Ta jättis koju lauale kõik oma dokumendid, telefoni, laste ja lähedaste pildid ja käsikirjas kirjutatud testamendi. Kas Silvi ei kannatanud enam oma elu välja või on lootust, et naine lihtsalt varjus kuhugi, et saada rahu ja vaikust? Üks on selge, C-Komando viib alustatu lõpule, et võlg saaks tasutud tegeliku laenuvõtja poolt ja Silvi kodu jääks alles, juhuks kui naine siiski ühel päeval peaks elumärki andma ja tagasi tulema. Lootus sureb viimasena!

«C-Komando» püüab lahendada inimeste valusaid muresid kolmapäeviti kell 22:30 Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles