Temperamentne mustlaste punkbänd Gogol Bordello andis Rock Cafes unustamatult kuuma ja elava kontserdi

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 26. mail esines Tallinnas mustlaspunkansambel Gogol Bordello eesotsas karismaatilise laulja Eugene Hütziga. Erikülalisena astus Rock Café lavale katalaani bänd Che Sudaka, kes ei jäänud põhibändile oma temperamentsuselt sugugi alla.

Mustlaspunkansambel Gogol Bordello andis aga kohalike jaoks võimsa elamuse. Bänd andis endast laval kõik ja pani terve Rock Cafe higistamiseni tantsima, tõuklema ja kaasa laulma.

Punkkontserdile kohaselt sai lava ees kogeda ka mosh pit-i stiilis tõuklemist.

Temperamentne solist Eugene Hütz rüüpas live'i ajal punast veini, pillas seda ka nii muuseas rahva sekka ning pakkus unustamatu vaatepildi hoides veinipudelit tagurpidi käes nii, et see lauldes mööda tema keha alla nirises. No miks ka mitte, show oli vägev!

Kui esialgu tundus, et bänd pole eestlastele nii tuttav, siis kostus ka tugevat kaasa laulmist.

Pärast kontserdi lõppu ei kiirustanud fännid kohe saalist minema, vaid nõuti lisa. Selle peale kutsus higist tilkuv ja veini järgi lõhnav solist kõiki järelpeole Hetkesse.

Ütleks nii, et live oli mõnusaks eeskujuks kodumaistele laval staatiliselt paigalseisvatele rokk-ja punkbändidele.

Bändi pidev tuuritamine on viinud muusikuid praktiliselt igasse maakera nurka, andes neile võimaluse esineda ka selliste suurte festivalide põhilavadel nagu näiteks Roskilde, Rock am Ring, Coachella ja Lollapalooza. Gogol Bordello liikmed on tuuritanud ka Red Hot Chili Peppersi ja Madonnaga, esitades viimasega koos laval lugu «La isla Bonita / Lela Pala Tute».

Vaata galeriist, kuidas kujunes kontsert Eestis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles