Birgit Õigemeel ja Luisa Värk jagavad tasuta koolivihikuid!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolf Juunior
Rolf Juunior Foto: Indrek Galetin
Täna ja homme õhtul jagavad Kristiine keskuses tasuta koolivihikuid noorteiidolid Birgit Õigemeel, Luisa Värka ja Rolf Juunior.

«Meie idee on pakkuda õpilastele tasuta kaustikuid, mis oleksid oma välimuse, sisu ja tänapäevase kujunduse poolest igati konkurentsivõimelised Eesti turul olevate kaustikutega, erandina, et õpilane saab need tasuta,» rääkis üks kampaania eestvedajatest Martin Toding.


Lisaks tasuta kasutikule saab koolinoor vihikuga kaasa ka mitmeid suurepäraseid pakkumisi. Näiteks on noorel Tasuta Vihikus oleva kupongi abil võimalus külastada tasuta Kumut, minna tasuta tantsutrenni või einestada poole hinnaga alkoholivabas
Noortekohvikus. Tasuta Vihiku abil viivad noorte seas ennetuskampaania
läbi päästeamet ning maanteeamet.

21. augustil alanud vihikute jagamisaktsioonil Kristiine keskuses löövad kaasa
õpilasvahetuse programme koordineeriva noorteorganisatsiooni YFU aktiivsed
noored ning jagamises osalevad ka mitmed staarid.

Vihikuid aitavad jagada Kristiine keskuses täna alates kella kuuest õhtul Superstaari Luisa ning alates kella seitsmest ühineb temaga ka eurolaulik Rolf Juunior. Birgit Õigemeel jagab vihikuid homme alates kella kuuest õhtul.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles