George Clooney ja Amal Alamuddin plaanivad abielluda «Downton Abbey» võttepaiga lossis?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney ja Amal Alamuddin
George Clooney ja Amal Alamuddin Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar George Clooney kihlus Briti päritolu advokaadi Amal Alamuddiniga ning nad plaanivad sügisel abielluda.

Senistel andmetel ei ole veel teada, kus pulmad toimuvad, edastab Daily Mail

Teada on, et Clooney lendas selle nädala alguses Los Angelesest Londonisse ning soovib oma kihlatut üllatada minipuhkusega mõnes luksuslikus paigas.

Staarile olevat silma jäänud Highclere´i loss, kus filmitakse menukat seriaali «Downton Abbey».

«George sõbrunes möödunud aastal filmi «Monuments Men» tegemisel Briti näitleja Hugh Bonneville´iga. Nüüd ta võttis Hugh`ga kontakti ning palus endale Highclere´i näidata. Amal sai üllatuse. Võimalik, et neil tekkis ka mõte selles lossis oma pulmad pidada,» lausus allikas.

Highclere´i loss oli alates 1679. Aastast Carnarvoni perekonna elukoht. Praegu kuulub see 8. Lord Carnarvonile ja ta parekonnale. Selle lossi avalikes ruumides on võimalik pulmi korraldad. Ööpäeva eest tuleb välja käia 23 000 dollarit.

Lossis on ka oma kokk Paul Brooke Taylor, kes on võitnud toidufestivalidel auhidu. Ta oskab teha nii liha-kui taimetoite ning tunneb ka viktoriaanlikku kööki. Samuti on ta veiniekspert.

«George´ile meeldib idee abielluda lossis, sest see on piisavalt privaatne paik,» lisas allikas.

Carnarvonidel on seos Egiptuse ja arheoloogiaga. 1922. aastal aitas 5. Carnarvoni krahv Egiptusest leida vaarao Tutanhamoni matmispaiga. Kuigi enamik leitud esmeid on muusuemides, on Highclere´i lossis siiski üsna palju sellest hauast pärit esemeid.

Highclere on Clooney ja Alamuddini jaoks sobiv ka selle poolest, et loss asub Londoni lähedal.

Amal Alamuddin on Liibanoni päritolu, kuid ta kasvas üles Londonis.  Ta on lõpetanud maineka Oxfordi ülikooli.

«Downton Abbey» on menukas Briti seriaal, mis räägib Downton Abbey lossi ealnikest. Aristokraaatlikust Crawley perekonnast ja nende teenijatest 20. sajandi alguses. Seriaalis käsiteltakse ka ajaloolisi sündmusi nagu Titanicu hukk, Esimene maailmasõda, Hispaania gripipandeemia ning mitmed suurskandaalid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles