Kuidas kondoomi kasutamine mänguliseks muuta?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kondoomid
Kondoomid Foto: Reuters / Scanpix

Paljudele meestele ei meeldi kondoomi kasutada hoolimata selle kasulikkusest suguhaiguste ja soovimatute raseduste ära hoidmisel.

Cosmopolitan.com jagas nõuandeid, kuidas turvaseks võimalikult meeldivaks teha.

Kuidas valida kondoomi? Suurus on tähtis. Õigest suurusest oleneb, kuidas mees kogeb seksi kondoomiga. Liiga kitsas kumm vähendab tunnetust, selle peale panemiseks kulub rohkem aega (mis võib erektsioonile hävitavalt mõjuda) ja see võib kergemini puruneda. Kui kondoom ei ulatu katma tervet peenist, pole see piisavalt suur. Liiga suur kondoom võib aga ära tulla ning liigne materjal kuti enesehinnangule halvasti mõjuda.

Kondoomide standardpikkus on seitse tolli, kuid see võib varieeruda, nagu ka ümbermõõt. Seetõttu on soovitav katsetada erinevaid brände ja stiile.
Proovi kondoomi, millel on spiraalikujuline muster või mis on otsast laiem - need mudelid püsivalt kindlalt peal ning tekitavad rohkem hõõrdumist tundliku peenisepea lähedal.

Lateksist parem materjal on polüuretaan, mis annab paremini edasi kehasoojust ja teeb seega vahekorra sensuaalsemaks. Kui oled kindlas paarissuhtes ja suguhaigustest puhas, proovi lambanahast kondoomi. See juhib samuti hästi soojust ning paljude meeste hinnangul tundub see nagu nahk naha vastas. Kuid loodusliku päritolu tõttu kaitseb lambanahast kondoom ainult raseduse, mitte suguhaiguste eest.

Kondoomi kasutamine ei pea iha kustutama. Mida kiiremini suudad kaitsevahendi peale tõmmata, seda vähem ontõenäoline, et tal ära vajub. Ava pakend eelmängu ajal. Võta kondoom välja ja pane sinna kaks tilka libestit - see suurendab tundlikkust peenisepea juures.
Kondoomi peale panekul võid kasutada suud. Tupsuta huuli ning ime lahti rullimata (mittespermitsiidne!) kondoom kergelt suhu, nii, et ots jääb sissepoole. Varja hambaid huultega ning aseta oma suu mehe liikme peale. Suru huuled kondoomiääre vastu, libista see peenisele ning rulli ülejäänud lahti käega. Voilà!

Kondoom ei pea takistama sinu ega tema lõppu jõudmist. Misjonäri- või koerapoosis suru jalad kokku, et lisasurvet tekitada. Moodusta seksi ajal nimetis- ja keskmisest sõrmest V ning suru mehe peenisevarrele, kus kondoom on kõige kitsam (ehk kõige tuimestavam). Abiks on ka vibreerivad rõngad jm, mille saab peenisele asetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles