Kodumaine rokkbänd Epoche avaldas singli peatselt ilmuvalt esimeselt EPlt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rokkbänd Epoche avaldas verivärske singli «Noose». Lugu on pärit peagi ilmuvalt ansambli kauaoodatud debüüt-EP-lt.

Laulja Kai sõnul räägib singlilugu armastuse pahupoolest: «Pimesi armudes võime kaotada iseenda ja oma raja. Emotsioonidesse ja ehitatud võltsmaailmadesse kinni jäädes toidame tihti vaid pelgalt illusioone, ning armastus võib muutuda poovaks silmuseks,» lisas ta.

Epoche on popi ja elektroonikaga segatud rockbänd, kelle kohati tormilise ning mäsleva muusika taga seisab sirgelt laulja ja lugudekirjutaja Kai Anni.

Koostöös bändi kitarristi ja lugude kaasautori Margus Kaare ning bassist Hando Jaksiga on kollektiiv vaikselt, kuid sihikindlalt endale muusikamaastikul teed rajamas.

Aastal 2012/2013 ilmusid ansambli esimesed singlid «6 Feet» ja «Masquerade», mis võeti kuulajaskonna poolt soojalt vastu.

17. juunil rõõmustab kooslus muusikagurmaane oma esimese EP-ga, millele on oma panuse andnud ka muusikud Kristjan Oden ning Margus Tammela.

Epoche’d livekoosseisus on võimalus näha 16.augustil Haapsalus, festivalil Rock Nektar.

Bändi tegemistega saab ennast kursis hoida läbi kodulehe ja Facebooki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles