Comedy Estonia esitleb uhkuse ja erutusega: legendaarne briti koomik Jimmy Carr esineb Tallinnas

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendaarne briti koomik Jimmy Carr
Legendaarne briti koomik Jimmy Carr Foto: promo

Legendaarne briti koomik Jimmy Carr esineb 10. novembril Tallinna Nordea Kontserdimajas oma show’ga «Gagging Order».

Etendus on täis one-liner’eid, jutte ja nalju. Milledest mõned on nutikad, mõned solvavad ja mõned totaalselt ettearvamatud. Kõik on oodatud! Koju tuleb jätta südametunnistus, sündsustunne ja moraalikompass, et saaks südamest naerda.

«Gagging Order» on Jimmy kümnes täispikk stand-up komöödia etendus. Teemaks tulevad, nagu ikka, chat-up line’id, suhtedraamad, Alan Carr ja muidugi «sinu ema» naljad.

Tema show’dele omaselt on publikul etenduse õnnestumise juures oluline roll ning nii kutsubki koomik üles vaatajaid julgelt kaasa lööma ja vahele segama. Nagu me kõik teame, kaasneb sellega aga koomiku poolne ülisarkastiline ja teravmeelne ärapanemine.

Tulihingelised fännid ja inimesed, kes tema tööga on tuttavad, teavad juba ette, mida võib oodata ning Comedy Estonia garatneerib, et Jimmy Carr teile selles osas pettumust ei valmista.

Jimmy on müünud üle miljoni DVD, juhtinud lugematul hulgal teleshow’sid, kuid stand-up komöödia on see, milles ta on ületamatu. Kui ei usu, tule vaata ise!

Comedy Estonia on arendanud stand-up'i kultuuri Eestis üle nelja aasta. Meie igakuiselt toimuvad etendused nii Tallinnas kui Tartus toovad publikuni rahvusvaheliselt tuntud stand-up koomikuid. Comedy Estonia on toonud Eestisse superstaarid Dylan Moran’i, Eddie Izzard’i ja viimati Bill Bailey ning Jimmy show on neljandaks verstapostiks selles staaride paraadis.

PILETID TULEVAD MÜÜGILE 2.JUUNI KELL 11:00 PILETILEVI JA TICKETPRO MÜÜGIPUNKTIDES.

Piletite hinnad varieeruvad vastavalt istekohale.

Show algab kell 19:00, etendus on 2 vaatuseline ja sisaldab 20 minutilist vaheaega.

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles