Superkuum Super Hot Cosmos Blues Band hullutab sel nädalal fänne klubis Hollywood

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2014, esimese poolfinaali salvestus, Super Hot Cosmos Blues Band
Eesti Laul 2014, esimese poolfinaali salvestus, Super Hot Cosmos Blues Band Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eesti kõige kuumemal bandil, kes murdis läbi Eesti Laulu rägastiku end rahva südameisse toimub 30.mail esimene täispikk kontsert Tallinnas, Club Hollywoodis.

Kuulus diskotander muutub üheks õhtuks linna parimaks kontsertsaaliks ja meelitab mahedate rocki-rütmidega sõbrad kohale, tähistama suve algust.

Janno Reim, kes on juba praeguseks tuntust kogunud ansambli Nevesis solist, tormas sõpradega Eesti Laulule, pannes oma loomingut proovile, välja kukus aga hoopis teisiti. Pole siin konnatiigis enam kedagi kes hitil «Maybe-Maybe» pole lasknud enda kõrvu paitada. Vahvale dinosaurusele on aga juba kuhjaga loomingut lisandunud, kaasaarvatud singel «God is Good».

Mehed Mati, Janno ja Ilja peavad oma loomingut lihtsalt siiraks pillimänguks, kus iga lugu räägib isemoodi peatüki, laskmata kammitseda end mingitest reeglitest.

Polegi põhjust miks mitte kuu viimasel reedel minna head Eesti muusikat nautima, mõnusalt jahutavate jookide ja kamba sõpradega. Hoidke ka tuleval nädalal kõrvad ja silmad lahti, kuna poisid teevad pisikese pressituuri ja nende tegemistest võib kuulda nii raadiost kui ajakirjandusest. Tähelepanelikemale fännidele loositakse ka kingitusi ja kontsertipääsmeid.

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles