Täna «Saladustes»: Gerli Rosenfeld kehastub meesteõgijaks, kes kaotab kõik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Saladustes»: meesteõgija Marianne kaotab kõik
«Saladustes»: meesteõgija Marianne kaotab kõik Foto: Kanal 2

Täna kell 20 toob Tuuli Roosma «Saladused» vaatajani liiderliku Marianne loo, kes ei löö risti ette ühegi mehe ees, kaasa arvatud oma sõbrannade poiss-sõbrad. Tema vabameelsele käitumisele ei paistagi lõppu tulevat.

25-aastane Marianne on ilus ja noor naine, kes peab loomulikuks magada just selle mehega, kellega parajasti tahab. Alkohol teeb oma töö ja pahatihti lohistab ta ära ka oma sõbrannade mehed.

Lõpuks ei talu sõpruskonna tüdrukud enam sellist käitumist ja otsustavad Marianne seltskonnast välja ajada. Sama karistus ei järgne aga poistele, kes Mariannega voodisse pugesid. Just see ei mahu Marianne hinge ja nii ilmub ta kutsumata külalisena peole, kust ta peagi välja visatakse.

Veelgi enam, Marianne kogeb, et kuuldused tema lahkest loomusest on levinud juba üle terve linna.

Näitlejad: Gerli Rosenfeld, Gert Metsis, Martin Ligema, Erik Vent, Andrus Muuga, Aigi Treumuth, Liisu Krass, Anna-Liisa Lorents, Kristo Bulgarin jt.

«Saladused» hooaja viimane osa on Kanal 2s täna kell 20, vahetult enne kodumaist humoorikat draamasarja «Naabriplika».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles