Politseinik avalikustas Tupac Shakuri viimased sõnad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tupac Shakur 1993. aastal
Tupac Shakur 1993. aastal Foto: SCANPIX

Las Vegase politseinik avalikustas, et Tupac Shakur ütles vahetult pärast saatuslikku tulistamist «fuck you».

Räpparit tulistati 1996. aasta 7. septembril neli korda, kui ta oli käinud Las Vegases Mike Tysoni poksimatši vaatamas, kirjutab Vegas Seven. 25-aastane Tupac suri 13. septembril haiglas.

Mõrvari isik pole siiani teada, kuid nüüd avalikustas kohalolnud politseinik Chris Carroll räppari viimased sõnad.

Carroll küsis haavatud Tupacilt korduvalt, kas ta tundis laskja ära.

«Ta vaatas mind ja hingas sisse, et viimased sõnad öelda, avas suu ja mina arvasin, et ta teeb viimaks minuga koostööd. Aga ta ütles: «Fuck you!» Pärast seda hakkas ta korisema ja teadvust kaotama. Siis saabus kohale kiirabi ja ta kaotas teadvuse,» meenutas Carroll.

Tupac sõitis Death Row Recordsi asutaja Suge Knighti BMW kõrvalistmel, kui nende kõrvale sõitis valge Cadillac, millest avati tuli. Paljud uskusid, et Shakuri mõrvariks oli mees nimega Orlando Anderson, keda Tupaci kaaskond vahetult pärast MGM kasiinos toimunud poksimatši peksis. Anderson hukkus 1998. aastal Comptonis asjaga mitteseotud tulistamises.

Tupac pidas seega oma viimastel eluhetkedel kinni tänavakoodeksist ega olnud pealekaebaja. Just sel põhjusel hoidis politseinik tema viimaseid sõnu 17 aastat saladuses.

«Ma ei tahtnud, et Tupacist saaks märter või kangelane, sest ta saatis politseinikud perse. Ma ei tahtnud talle seda anda. Ma ei tahtnud, et inimesed räägiksid: «Isegi oma viimastel hetkedel keeldus ta politseiga rääkimisest.» Ma ei tahtnud, et ta selle eest kangelaseks tehakse. Nüüd on möödas piisavalt aega ja ta on niikuinii märter ja kangelane. Minu lugu ei muuda enam miskit,» seletas Carroll.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles