Komöödiateater naerutab publikut Viljandis ja Suure-Jaanis

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nalja- ja laulukava «Avameelselt abielust» näitetrupp aktsioonis.
Nalja- ja laulukava «Avameelselt abielust» näitetrupp aktsioonis. Foto: Erakogu

Komöödiateater mängib 1. juulil Suure-Jaani laululaval Ameerika näitekirjaniku Neil Simoni komöödiat «Armastab, ei armasta?». See on järg sama autori «Hotell Californiale», kus peaosades särasid Eino Baskin ja Ita Ever. Seekord saab mängimas näha Egon Nuterit ja Liina Tennosaart, kes vähemalt selles tükis on oma eelkäijate mantlipärijad.


Komöödia tegevus leiab aset New Yorgi Plaza hotellis, kuhu saabuvad abielupaarid ja muudki tegelased, keda kehastavad ühed ja samad näitlejad. Mõnus huumor ja naljakad situatsioonid on Neil Simoni firmamärgid ning neid leidub kuhjaga ka selles lavastuses.

6. juulil mängitakse Viljandi Kaevumäel nalja- ja laulukava «Avameelselt abielust».

Humoorikad sketšid mehe ja naise suhetest vahelduvad teemakohaste laulude ja kupleedega. Kõlavad kerge muusika varasalve hitid, mida paljud kindlasti kaasa laulda oskavad. Kogu programm on samas stiilis, nagu olid omal ajal Ervin Abeli ja Sulev Nõmmiku estraadikavad.

Naljanumbrid on kirjutanud Peep Pedmanson ja lavastanud Peeter Volkonski. Mängivad ja laulavad Madis Milling, Merle Jääger, Toomas Lunge ja Jaan Willem Sibul. Alla 14-aastasi vaatama ei lubata.

Etendused antakse iga ilmaga. Kui sajab, minnakse Viljandi või Suure-Jaani kultuurimajja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles