Viljandist pärit lõbusa muusika reggae- ja skakollektiiv Angus esitleb värsket heliplaati

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Angus.
Ansambel Angus. Foto: promo

Viljandist pärit reggae- ja skakollektiiv ANGUS on pannud oma meeleoluka muusika heliplaadile. Laupäeval, 24. mai õhtul algusega kell 22.00 toimub Sinilinnus plaadiesitlustuuri kõige võimsam pidu – laval astuvad esimest korda koos üles Bombillaz, Ska Faktor, Angus ja DJ Daysleeper!

Anguse 8-liikmeline kollektiiv on stuudios töötanud alates käesoleva aasta jaanuarist. 1. mail avaldati 4 tegevusaasta järel elavesitusbändina nende esimene plaat «Angus».

«Angus» mahutab 13 heatujulisest energiast pulbitsevat lugu, mille loomisperiood ulatub tegutsemise algusajast 2010. aasta kevadel kuni tänaseni.

3. mail sai Viljandist alguse võimas plaadiesitlustuur, kus seni on lisaks Ska Faktorile laval kaasa teinud veel Pärnu alustav reggae-roki bänd Irie. Sel nädalavahetusel toimub tuuri suurim kontsert Tallinnas, Sinilinnus, mille uksed avatakse kell 21.00 ja elavesitustega alustatakse orienteeruvalt kell 22.00. Tartus saab järgneval nädalavahetusel, 31. mail Genklubis külalisesinejana näha tallinna reggejaid MostBand-i.

«Me teeme lõbusat, heatujulise energiaga kaasahaaravat muusikat ja püüame seda emotsiooni edasi anda ka rahvale. Seni ja ka edaspidi teeme seda laval, kuid nüüd on heliplaadi näol võimalus positiivselt nakatav muusika ka endaga koju kaasa võtta. Samuti on reggae-muusika Eestis üsnagi defitsiitne ja Anguse üks eesmärkidest on seda stiili laiemalt tutvustada. See külvab head tuju ja ei tohiks inimestele võõras olla,» kommenteeris Anguse trummar Rauno Vaher.

Plaadiesitlustuuri piletid on eelmüügis Piletilevis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles