Väikesed asjatundjad europarlamenti pürgijatest: Ojuland on raamatukogutädi, Gräzini trumbiks on vuntsid, Savisaar paljastab süüdlased, Riisalu soovib olla rebane ja Tarand võiks saagida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikesed asjatundjad Euroopa Parlamendi valimistest
Väikesed asjatundjad Euroopa Parlamendi valimistest Foto: TV3

TV3 «Seitsmeste uudiste»  väikesed asjatundjad arutlesid asjatundlikult saabuvate valimiste teemal, iseloomustades ka mitmeid Euroopa Parlamenti pürgijaid.

Väikesed asjatundjad leidsid, et europarlamenti soovitakse kandideerida seepärast, et seal on tore töötada ning seal saab palju raha teenida.

Mõningate kandidaatide fotosid uurides selgus nii mõndagi huvitavat. Tunne Kelami rõõmsa näo põhjuseks olevat tõsiasi, et temaga juhtub imelikke asju  - näiteks tehakse nalja, et teda valitakse, kuid tegelikult ei valita.

Urmas Paet naeratab, püüdes riietusega märku anda, et ta on eestlane. Indrek Tarandi näost võib välja lugeda, et ta tahaks kogu aeg tööd teha – näiteks saagida.

Andrus Ansip on aus mees; Edgar Savisaar teab, kes on süüdi ja kes pole; Igor Gräzin eriti midagi ei tea, kuid vuntsid annavad talle siiski eelise.

Kaja Kallast on asjatundjad näinud sarjas «Suletud uste taga», Eerik-Niiles Krossi aga «Kättemaksukontoris».

Urve Tiiduse fotot vaadeldes leiti, et ta võiks maju ehitada ja presidendivalimistel kõnesid pidada.

Juku-Kalle Raid olevat heatahtlik, kuid natukene sõjaka olemisega ja temast oleks kasu kaitseministrina.

Kadri Simson näis asjatundjatele rõõmsameelne ja hästi jutukas – kui ta kuskile läheb, siis jäävat ta alati trepikotta rääkima.

Aivar Riisalu on enda arust kaval, ta tahtvat olla rebane ja tal on kahju, et ta pole.

Marju Lauristin on sõbralik ning oli vanasti näitleja. Liina Raua eeliseks on see, et talle meeldib käia salliga.

Kristiina Ojulandi pidasid lapsed  raamatukogutädiks.

Videot vaata siit ja siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles