Video: naised suudlevad enne õiget partnerit umbes 15 mehega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naised suudlevad enne õiget partnerit umbes 15 mehega
Naised suudlevad enne õiget partnerit umbes 15 mehega Foto: SCANPIX

Suudlemine on meeldiv tegevus, kuid mitut inimest tuleb suudelda, leidmaks selle õige?

Hiljutine uuring näitas, et naised suudlevad keskmiselt 15 mehega, enne kui leiavad oma õige partneri.

Sotsiaalteadlane ja kirjanik Graeme Simsion tegi partneriotsimisest uuringu, mis kannab pealkirja «The Rosie Project». Ta andis selle põhjal välja samanimelise raamatu.

Ta küsitles Suurbritannias 2000 naist ja meest nende partneriotsingute ja armuafääride kohta.

Uuring näitas, et naised suudlevad 15 meest, enne kui leiavad selle õige. Mehed aga 16 naist enne õige naise leidmist.

Naistel on keskmiselt seitse seksipartnerit ja neli üheöösuhet. Meestel seevastu on kümme seksuaalpartnerit ja kuus üheöösuhet.

Nii meestel kui naistel on keskmiselt üks pikem kooselu enne kui leitakse see, kellega tahetakse abielluda või abiellutakse.

Michigani ülikooli psühholoogi Norman Browni sõnul valetavad nii mehed kui naised oma partnerite arvu, seksimise ja eraelu kohta. Uuringud on näidanud, et just mehed eputavad seksuaalpartnerite arvuga. Samas aga ei pruugi nende suur seksipartnerite arv tõele vastata.

Psühholoogi küsitluse kohaselt ütlesid naised, et neil on kaheksa seksipartnerit, kuid mehed andsid keskmiselt, et 32. See arv ei saanud adekvaatne olla.

Psühholoog tegi omapoolse kavala käigu ja küsis küsimustiku lõpul, kas keegi valetas oma seksuaalpartnerite arvu kohta. Viis protsenti vastanutest tunnistas, et nad valetasid. Kümme protsenti aga sõnas, et nad tegelikult ei valetanud, vaid nende antud numbrid lihtsalt ei olnud täiesti õiged.

Brown selgitas, et naised lähtusid enamjaolt aususest, loogikast ja kogetust, mehed seevastu ilustasid pilti, et endast parem mulje jätta.

Videot vaata siit.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles