Vene selgeltnägija Aleksandr Šeps annab nõu, kuidas olla õnnelik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro ja Aleksandr Šeps võõrustasid Maire Aunastet oma Moskva kodus
Marilyn Kerro ja Aleksandr Šeps võõrustasid Maire Aunastet oma Moskva kodus Foto: ETV

Võimas selgeltnägija Aleksandr Šeps annab inimestele nõu, kuidas olla õnnelik.

TV3 eetrist tuntud Venemaa «Selgeltnägijate tuleproovi» 14. hooaja võitja Aleksandr Šeps otsustas jagada nõuandeid neile, kellel on soov oma elu paremaks muuta.

Muide, soovituste järgijaid ootab õnnelikum ja tasakaalukam elu kui varem.

1. Ühiskond mõjutab meid kõiki ja peaksime võimalikult palju püüdma vältida eelarvamusi ja stereotüüpe, mis piiravad meie mõtlemist. Ärge usaldage pimesi kõike, mida teile räägitakse.

2. Alati ei tasu taga ajada ideaali ja täiuslikkust. Siis ei tunne te «siin ja praegu» elu maitset. Kui hindate kõike, mis teil on, saate veelgi rohkem.

3. Mitte iial ei tasu probleeme üle dramatiseerida ja paisutada. Pigem tuleb mõista, et iga probleem on lahendatav. 

4. Väga tähtis on hinnata aega ja armastada elu. Püüdke selgusele jõuda, milline on teie koht elus, kas olete rahul oma olevikuga ja mille peale te kulutate aega. Peaksime pidevalt püüdma areneda, suhelda ja teha seda, mis meile meeldib. 

5. Ärge kartke proovida uusi asju! Ebakindlus ja kahtlused ei aita teil oma elu paremaks muuta. Elada tuleb siin ja praegu ning mitte lükata rõõmu valmistavaid tegevusi homsesse.

Vaata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles