Niki unevõlas: kas jõuab veel tunnikese magada?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairit Tuhkanen tänavu aprillis «Kuldse plaadi» tseremooniat juhtimas
Kairit Tuhkanen tänavu aprillis «Kuldse plaadi» tseremooniat juhtimas Foto: Jelena Rudi

«Inimene, kes sulle leti tagant väga meeldivalt naeratab ja sinusse hästi suhtub, võib ju terve päeva päikeseliseks teha,» näeb varemalt Nikina tuntud Kairit Tuhkanen oma uut tööd Venuse ööklubi baaridaamina positiivses valguses.

Pärast 12tunnist ööklubivahetust tuleb Tuhkanenil aga enda päeva päikeseliseks muutmisel ja ka päeval virgena püsimisel kasutada «Reporteri» ilmatüdrukuna töötades omandatud erioskusi, selgub ajakiri Naised artiklist.

Tuhkanen möönab, et öötöö, mis talle vaat et kroonilist väsimust tekitab, pole kõige kergem, kuid ta teeb seda vajadusest ära elada - lisaks esineb ta aeg-ajalt lauljana, teeb sutsakaid televisoonis, kirjutab laulusõnu ning äsja ilmus temalt ka uus plaat «Kapriis».

Peamiselt Pärnus elav ja nii tihti Tallinna vahet sõitev Tuhkanen avaldab, et tunneb end Venuse klubis mugavalt ka see-tõttu, et üks klubi omanikke - baarmen Rando -, on tema hea sõber (Rando on ka prototüüp Tuhkaneni laulule «Arno poeg», kus on juttu ühest toredast baarmanist – T.L.).

Oma tugevaks küljeks peab Tuhkanen siirast meelelaadi ja n-ö naabritüdruku moodi olemist - ta ongi täpselt selline nagu inimesed teda näevad, samuti pakkuvat baaridaami töö talle inspiratsiooni selliste laulude loomisel, mis publikule tõesti korda lähevad.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles