Märt Avandi saab sügisel taas isaks

Elu24
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt ja Liis-Katrin Avandi.
Märt ja Liis-Katrin Avandi. Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Märt Avandi saab sügisel taas isaks. Tema tantsijannast naine Liis-Katrin kinnitab Kroonikale: «Jah, me ootame last. Sünnib oktoobri lõpus.»

Avandite peres kasvab ka pisipoeg Herman. 

Palju õnne Märt ja Liis -Katrin!

2012. aasta hakul kaotasid Märt Avandi ja Liis-Katrin Avandi raske haiguse pärast poja Alberti, Liis-Katrin rääkis toona, et pidi oma hinge algosadest uuesti kokku panema. ETV saates «Kahekõne» kergitas ka Märt Avandi pisut saladuskatet sellelt, kuidas ta oma vähihaige pisipoja Alberti surmast üle sai.

Kuna Avandi on põgusalt ka usuteadust tudeerinud, tunnistas ta ausalt, et usub, et on olemas meist «palju kõrgem keegi», kuid nentis, et pärast oma 5-aastase poja surma tekkis tal küll küsimus: «Miks?». «Aga seda küsimust tuleb vältida. Seda vastust sa niikuinii ei saa,» rääkis ta ja lisas, et tõekspidamised muutuvad läbielamiste toel paremuse poole. «Ma arvan, et ma oskan nüüd paremini elada, elutarkuse mõttes, ainult et elutarkusel on liiga kõrge hind.»

Sel esmaspäeval andis Märt Avandi «Ringvaate» saatele intervjuu kui vähihaigete laste vanemate liidu kõneisik. Kutsudes rahvast andma oma parimat 8. juunil Kadrioru pargis peetavale heategevusüritusele «Pardiralli» («Duck Race»), mis toimub Eestis esimest korda, on alguse saanud Inglismaal ja Euroopas juba rohkem kui veerand sajandit pikk toetustraditsioon. Et raskelt haigete laste vanemad ei jääks üksi, vaid et neil oleks, kellelt nõu saada ja ka võimalus omavahel rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles