Danel Pandre: Padar ei näidanud tagumikku oma fännidele vaid hoopis politseile

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rokkstaar Tanel Padar alustas sel aastal jaanipäeva tähistamist tagumiku tuulutamisega Aegna saare sadamas. Elu24 uuris The Sun`i liikmetelt, miks saarelt lahkudes sadamakail seisvatele fännidele paljast tagumikku näidati.

The Sun`i basskitarrist Danel Pandre: Ma ausalt öeldes ei pannud tähelegi, millal poisid püksid jalast jõudsid kiskuda.

Kes oli see teine mees, kes koos Padariga paljast tagumikku vilgutas?

Pole õrna aimugi. Ta oli küll meie kambast, aga nagu juba ütlesin, taguotsa paljaks kiskumist ei pannud ma tähelegi. See käis jube kähku.

Oskad Sa öelda, miks Tanel armastab vahel oma paljast ahtrit eksponeerida? On see tal mingi traditsioon või fetiš?

Ehee..., pole see mingi traditsioon... Tanel näitas seekord paljast tagumikku mitte meie kontserdikülastajatele vaid hoopis Krimi saate tegijatele ja politseile, kes kai peal meid kaameraga passisid.

Kuidas The Sun`il jaanipühad muidu möödusid?

Mängisime Nõmme jaanitulel. Alustasime südaööl ja lasime poole kaheni välja.

Kuidas rahvas oli?

Väga, väga hea pidu oli. Mõnus rahvas oli kohale tulnud.

Kas ise ka jaanituld jõudsite nautida? 

Meil polnudki plaanis jaaniõhtul möllata. Meil oli esinemine ka eelmisel õhtul nii et... Meil on ausalt öeldes iga jaanipäeva paiku käed-jalad tööd täis, polegi mahti ise pidutseda. Seekord panime peale esinemist oma autodele hääled sisse ja igaüks vuras oma koju puhkama.

Mida uut  on The Sun`il lähiajal plaanis?

Meil on kohe, kohe uus plaat ilmumas. Täpsemalt 15. juulil on avapauk. Alustame kontserttuuri Võrust, sealt edasi Viljandisse ja nii teeme tervele Eestile tiiru peale. Töine suvi on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles