Strippar-Marco hankis kutse Kroonika peole 500 euro eest!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

15. mail tegi ajakiri Kroonika/Nädal Vene teatris suure Gatsby stiilis glamuuripeo, kus tehti teatavaks ka aasta meelelahutajad. Kohal oli kirev plejaad Maarjamaa ilusatest ja kuulsatest. Neil, kes kutset ei saanud oli võimalus hankida üritusele pilet 500 euro eest.

Just seda piletiostmise võimalust kasutas ka meie konnatiigi lainetel seilav Strippar-Marco Tartust. Et peole pääseda ostis mees endale ja oma kaaslasele 500 eurose pileti.

Miks, Marco?

Kroonika peod on ainulaadsed, kuhu ihkavad paljud ja vähesed saavad. Minul on olnud võimalus käia seal juba aastast 2008. Tollal suhtlesin ühe Õhtulehe ajakirjanikuga ja kutseid toodi ajakirjanikele ikka patakate viisi. See sama ajakirjanik küsis, kas olen huvitatud Kroonika peost ning oli nõus andma mulle kutse kahele 1000 krooni eest. Olin nõus.

2009. aastal saadeti mulle kutse suisa koju kätte, kuna olin andnud mitmeid intervjuusid Kroonikale.

2010. aastal müüs mulle kutse peole aga juba Mari-Leen Albers 500 krooniga. Tänasega võrreldes, kus kutse maksab 500 eurot, suisa soodne ju...

2011 olin Kroonika peol tööl, seega kutset ei vajanud. Töötasin ühes naistele mõeldud buduaari moodi toas tantsijana ja hiljem sain ka ise pidu täiel rinnal nautida.

2012. aasta Kroonika pidu jäi ära, kuna ajakirjal ei olnud kuuldavasti finanssi, ajakiri ei müünud enam.

2013. aastal liitus ajakirjaga telekava Nädal, seega Kroonika loetavus tõusis taas ja minu nime pani listi üks meeldiv inimene, kuigi algul oli list kuhugi kadunud ja ka teised «õnnetukesed» ootasid kärsitult sissepääsu. Aga hiljem ilmus list kuskilt ikkagi välja ja lambad saidki glamuursesse lauta sisse.

Sel aastal oli kutsetega TUUGA! Imestasin, et üks värvikas tegelane helistas suisa mulle, et kas minul, kui iga-aastasel Kroonika külalisel, poleks talle kutset pakkuda. Ütlesin talle, et osta!  Kutsed ju müügil 500 euroga!

Kuna sel aastal polnud lootust mul kutset saada, siis ostsin selle endale ja Fideeliale 500 euroga. Kuulsin, et selliseid kutseid osteti ainult kaks tükki. Fideelia naeris, et mul on Kroonika peoga kiiksud. Kui olen omale midagi pähe võtnud, siis teen selle ka ära,  hahahaaa...

Kuidas pidu meeldis?

Pidu oli fantastilises kohas, midagi halba pole öelda. Inimesed järgisid riietuskoodi, kuigi 20ndate meeste mood oli väga igav. Naistele oli see eest aga ülim glamuur, pillavus, art deco jne.

Uksel aga ilmnesid taas ebameeldivalt naljakad seigad. MIND OLI KEELATUD SISSE LASTA!  Keegi blond keskeas naine kutsus Fideelia kõrvale ja sosistas talle hirmunult, et Strippar-Marco oli eelmisel aastal purupurjus olnud ja teiste jooke varastanud. Fideelia kinnitas omakorda, et Marco on täiskarsklane ja mitte jookide varastaja ja SEE ON KA TÕSI! Alusetu laim! Lõpuks lasti mind selle aegsasti hangitud 500 eurose piletiga suure surmaga sisse, aga väga piinlik oli kõik sellele eelnenu.

Söögid olid võrreldes eelmise aastaga küll kehvemad, aga muu olustik tasemel. Muuseas, Fideelia tegi oma rinnapaljastuse aktsiooni mitte minu käsul, vaid ISE omal algatusel, et näha mis toimub, hahahaaa...

Mis sind Kroonika pidude juures nii erutab?

Kroonika pidu on minu jaoks iga-aastane traditsioon nagu vanasti olid minu jaoks Vibe`d, mida korraldas Helen Mahmastol. Samas ma ei kahetse, et käisin Kroonika peol ja kui kutse oleks olnud 250 eurot, siis oleks olnud kindlasti ka rohkem ostjaid. 500 eurot pileti eest on ikka liig, mis liig!

Aga mina olen ju meelelahutaja ja sobin kindlasti väga priimalt just taolistele üritustele! Ma ausalt imestan, miks pole kutsutud Jörberge - Üllar ja Ester Jörbergi kunagi Kroonika peole. Nad on samuti rahva suured lemmikud ja meedia värvikad persoonid, lausa magnetid. Miks nendest muidu kirjutatakse?

Ja mind tõesti ei ole kunagi kottinud, kes on selle seksika tiitli saanud või nüüd siis meelelahutaja auhinna saab. Lähen pittu omast kiiksust, et seda  lihtsat nautida.

Krista Lensin on muidu hea peatoimetaja ja ajakirjanikuna ka tasemel. Häda on ainult selles, et siin Eestis kellegile nuga selga lüüa on raske. Kohtuotsused, jne...

Seega varem oli Kroonika pisut kurjem ja skandaalsem, kui nüüd. Krista on paljudega liialt sõber. Samuti on häda selles, nagu Krista Lensingi mainis, et inimesed on kombekaks muutunud.

Mina vaatan ka, et kõik «üritavad» äkki korralikud olla a là KODUPERENAISED, EDUKAD, KIIRED, TÄHTSAD, MÕJUKAD, TÕSISELTVÕETAVAD, jne. Olen ise kuulnud, kui ajakirjanikule helistatakse ja PALUTAKSE kümme aastat tagasi tehtud sekikas mullivannis tehtud pilt ära kustutada, kuna see tegevat tolle inimese MARGI MAHA!!! -hahahaaa...

Breznevi ajad pole kadunud arvan mina- üks telefonikõne, üks peanoogutus ja kõik on võimalik!

Loodan, et järgmisel aastal Kroonika peo kutse siiski minu postkasti potsatab?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles