Selgeltnägija Marilyn Kerro võõrustas Maire Aunastet oma Moskva kodus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selle hooaja viimases saates "Tõuse ja sära" on külalisperekonnaks Venemaa parimad selgeltnägijad Aleksandr Šeps ja Marilyn Kerro.


Maire Aunaste: "Marilin ja Aleksandr olid äärmiselt avatud ja toredad, neil oli meie jaoks piisavalt aega varutud ja oli tunda, et nad ootasid meid."

Maire Aunastega käis Moskvas kaasas saate toimetaja Karmel Eikner.

Karmel Eikner: "Olime väga rõõmsad, kui Marilyn soostus andma oma ainsa intervjuu Eesti meediast just ETVle ja Mairele. Oleme seda intervjuud kaua oodanud ja väga põhjalikke selgitusi jaganud, miks ja kuidas seda vestlust teha soovime."

"Selgeltnägijate tuleproovi" võitjat Aleksandr Šepsi peetakse 14 aastat kestnud sarja kõige tugevamaks selgeltnägijaks üldse.

Teise koha omanik, Rakverest pärit Marilyn Kerro võlus vaatajaid oma ilu ja konkreetsusega ning tema tehnika, kasutada loomade siseelundeid ülesannete täitmisel, oli kindlasti muljetavaldav.

Bioloogia ja loodusteadused on mind alati huvitanud, väidab Marilyn ise ning lisab, et oma Moskva korteri valis ta ka selle järgi, kus selles suures linnas veidigi loodust ümberringi on.

Pikka intervjuud Marilyn Kerro ja Aleksandr Šepsiga nende jaoks olulistest asjadest, inimestest ja elust Moskvas saate vaadata sellel pühapäeval kell 10.00 kogupere saates "Tõuse ja sära".

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles