«Lõpeta, või ma paljastan uuesti rinnad»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanadalanna paljastas viieaastase poisi ees rinnad
Kanadalanna paljastas viieaastase poisi ees rinnad Foto: SCANPIX

Üks kanadalanna tekitas skandaali sellega, et paljastas viieaastase naabripoisi ees oma rinnad.

56-aastase Marika De Florio sõnul sõitis poiss tema maja eest pidevalt läbi valju häält tegeva lasteautoga, kirjutab news.com.au.

Naine otsustas siis minna tänavale topless, lootes et teda sellisel viisil nähes kutsuvad vanavanemad poisi ära.

See trikk mõjus, kuid vanavanemad Mike ja Nancy Berry kutsusid samas De Floriole ka politsei. Juhtum leidis aset Ontarios Seeley Bays.

Berryde arvates ületas naine oma käitumisega igasuguse eetika piiri.

«Tal ei ole õigust lapse ees topless olla,» lausus vanaisa Mike Berry.

De Florio kinnitusel kontakteerus ta mitu korda politseiga ja esitas kaebuse tema maja juures kostva müra peale. Politsei aga ta kaebustele ei reageerinud ning selle tõttu otsustas ta end ise kaitsta.

«Ma hakkasin pidevalt kostva müra tõttu mõistust kaotama. Tundsin end ahistatuna. Läksin lapse juurde paljaste rindadega ja ütlesin, et kui ta ei lõpeta, siis paljastan rinnad uuesti. Pärast minu rinnapaljastamise etteastet kutsusid naabrid politsei. Nii käituvad ainult väikelinna väikekodanlased,» lausus kanadalanna.

Politsei sõnul ei käitunud De Florio seadusega vastuollu minevalt, kuna Kanada seaduse kohaselt tohivad naised avalikkuses topless olla. Rindade paljastamine on aga keelatud kasu ja seksi saamise eesmärgil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles