Tanel Padar alustas jaanipäeva tagumiku tuulutamisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rokkstaar Tanel Padar alustas sel aastal jaanipäeva tähistamist tagumiku tuulutamisega Aegna saare sadamas.

Ühele tõelisele rokkstaarile on kõik lubatud. Sellesse kategooriasse kuulub vaieldamatult ka Maarjamaa üks suurim staarmuusik Tanel Padar, kes oli palutud 22. juuni õhtul pidulikule Aegna saare kõrtsi avamisele. 

Kontsert sujus viperusteta ja Padargi jäi kontserdipublikuga rahule. Selle tõestuseks näitas staarrokkar saarelt lahkudes oma fännidele paljast tagumikku.

«Kail laeva oodanud rahvas hõõrus imestusest silmi ja oli The Sun`i poiste tagumike «ilust» pimestatud,» pajatas üks laeva oodanud Aegna saare külastaja. 

Oma tagumiku paljastamine ja tilli vilgutamine on tegelikult muusiku ammu teada-tuntud bravuur, mille peale pole Padari austajatel kindlasti mõtet solvuda.

Meenutagem näiteks paari aasta tagust Kanal 2 Reporteri uusaastashowd hotelli Radisson katusel, kus mees  hullas bändiliikmetega suures vett täis puutõrres ning ei pidanud paljuks kaamerate ees oma meheau tervele eesti rahvale näidata.

«Jalgpallifännid teavad aga pajatada, et vutimängus peavad kaotaja meeskonna fännid tagumiku paljaks kiskuma, et võitjate leer saaks neile palliga ühe korraliku penalti löögi anda,» pajatas üks teine intsidenti pealt näinud lustlik kontserdikülastaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles