Möllugalerii: Skazka tähistas viiendat sünnipäeva suurejooneliselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel toimus eksklusiivne üritus, kus linna muinasjutulisem pidu SKAZKA tähistas suurejooneliselt oma viiendat sünnipäeva klubis RiFF.

Kõikidele külalistele pakuti ehtsad Prantsuse šampust MUMM ning maitsvat sünnipäevatorti. Spetsiaalse pidupäeva muusikalist eriprogrammi moodustasid esmakordselt koos duetina musitseerivad KIRILL SAX saksofonil ja TANEL KUUSK trompetil ning lisaks neile esitas peo kulminatsiooni ajal muinasjutulisi sünnipäevalaule ALEXANDRA LODEZ Peterburist.

Veel said külalised öö otsa nautida oma lemmik multifilme ning aromaatseid vesipiipe. Peomeeleolu eest hoolitsesid kõige kuumemate Vene- ja Lääne tantsuhittidega residendid DJ Baloo ja DJ ValentineBlack ning lisaks loositi kõigi külaliste vahel välja ühele õnnelikule auhind Ilukeskuse Aesthetic Health & Spa poolt - Biorevitalisatsiooni protseduuride kuur hinnaga 540 eurot.

Järgmine Skazka, toimub club RiFF-is 20. juunil, mis saab olema linna suurim ööklubi terrassipidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles