Võsu Rannafestil hullutab tantsumuusikaga rahvast legendaarne DJ Bobo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teist aastat järjest toimub Võsu Rannafest, mis sel aastal on veelgi suurem ja uhkem ning pidu saab nautida kahel päeval ja kahel laval! Kokku üle kahekümne artisti ning lisaks Eestimaistele lemmikutele hullutab rahvast ka legendaarne Dj BOBO!

Rannafest pakub kõike, mida üks suvine pidu pakkuma peab – rannalava mere ääres, peotelk rikkaliku show-baariga, vesipiibukohvik rannaliival ning lõke ja tuletantsijad.

Pidutsemise kõrval saab ka spordimõnusid nautida, sest populaarne zumba toimub nii vees kui maal. Samuti peetakse maha võrkpallivõistlused ning Eesti Sukomad demonstreerivad oma esinemist. Kohal on kuulus Baruto ehk Kaido Höövelson isiklikult!

Mõeldud on ka pere kõige pisematele, kellele on avatud seiklusrohke lasteala. Seal tegelevad lastega lustakalt lõbusad tegelased!

Võsu Rannafesti afterparty toimub klubis Seitsmes Taevas, kus peomeeleolu hoiavad üleval Maarjamaa parimad dj-d!

Esinejad:

Dj Bobo (Rene Baumann) on Šveitsi laulja, tantsija ning muusikaprodutsent, kes on müünud 14 millionit plaati üle maailma ning andnud välja 11 albumit.

Tantsija ning muusikaprodutsendina oli tema esimeseks suureks saavutuseks lugu «Somebody dance with me». Tema kuulsamate lugude alla kuuluvad veel «Keep dancing», «Take Control», «Everybody» jpt.

Aastastel 1992 kuni 2007 oli Dj Bobol 27 edetabeli hitti Sveitsis ja Saksamaal ning ta on võitnud 10 World Music Award´i kui enim müüv Sveitsi artist. Rene on võitnud mitmeid Kuld ja Plaatinum Plaate oma singlite ning albumitega.

Dj Bobo on saatnud edu nii Euroopas kui ka Lõuna Ameerikas. «Michael Jackson´i History Tour ´il» avaldasid Dj BoBo ning tema kaaslased toetust ning neid tuli vaatama Prahas rekordarv inimesi – lausa 160 000! Dj BoBol on siiani meeletult fänne üle maailma ning tema hiliseima «Reloaded World Tour´i» raames külastab Dj Bobo ka Eestit.

Eesti artistidest hullutavad: Terminaator, 2Quick Start, Traffic, HU?, Birgit Õigemeel, Karl-Erik Taukar, Norman Salumäe, Frankie Animal, Shanon, Elephants From Neptune, Maria Stuart, Mucky, Boondocks, Almost Natural, Mind Illusion, jpt.

VÕSU RANNAFEST toimub 1-2.augustil! Sooduspiletid on müügil mai lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles