Evelin Ilves õitses tänuüritusel kaunis ja suvises tikanditega kleidis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19. mail Tartu mänguasjamuuseumis toimunud tänuüritusel andsid heategevusfond Aitan Lapsi ja patroon Evelin Ilves Eesti Etendusasutuste Liidule üle ka sümboolse tšeki 70 000 eurole
19. mail Tartu mänguasjamuuseumis toimunud tänuüritusel andsid heategevusfond Aitan Lapsi ja patroon Evelin Ilves Eesti Etendusasutuste Liidule üle ka sümboolse tšeki 70 000 eurole Foto: Heategevusfond Aitan Lapsi SA

19. mail Tartu mänguasjamuuseumis toimunud tänuüritusel andsid heategevusfond Aitan Lapsi ja patroon Evelin Ilves Eesti Etendusasutuste Liidule üle ka sümboolse tšeki 70 000 eurole, mida kasutatakse 2013/2014 hooajal tuhandetele vähekindlustatud lastele teatrielamuste pakkumiseks. 

Patroon Evelin Ilves ütles eilsel tänuüritusel, et kõige suurem rõõm on neil inimestel, kes on annetanud osa oma taara raha selle heaks, et lapsed saaksid rohkem teatris käia.

Tänuüritusel säras kaunis presidendiproua sel korral lumivalges linases kleidis, mida kaunistasid sinised tikandid. Kleidil olevad tikandid viisid mõtte kohe suvisele laulupeole ja aasal õitsevatele rukililledele.

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles