Märt Avandi heategevuslikust pardirallist vähihaigete laste ja vanemate toetuseks: tundsin puudust inimesest või inimestest, kes on sarnase kogemusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2014 - afterparty Nokia fuajees.
Märt Avandi koos kaasaga
Eesti Laul 2014 - afterparty Nokia fuajees. Märt Avandi koos kaasaga Foto: Viktor Burkivski

Eesti vähihaigete laste vanemate liidu esimees Märt Avandi rääkis, et heategevuslik pardiralli kujutab endast seda, et lastakse 5000 vanniparti Kadrioru kanalitesse ning selgitatakse välja parim part.

Pardirallil kutsutakse inimesi üles annetama vähihaigete laste vanemate liidule raha, et luua vähihaigetele lastele ja nende vanematele tugikeskus. Annetuse vastu saab inimene numbri, millega part võistlema hakkab, rääkis Avandi ETV saates «Ringvaade».

Kui paljud on juba annetuse teinud, siis pardiralli kodulehel on veel paljud pardid numbrita.

Eesmärk on luua tugikeskus: «See seisneb selles, et Tartu ja Tallinna osakonna juures oleksid vajalikud inimesed, kes oleks kohe võtta,» rääkis Avandi ürituse mõttest lähemalt. Juures võiks olla ka nõustajad lapsevanematele, kes väga vajavad nõustajat, tegevusterapeudid, toitumisalane nõustaja jne.

«Tundsin puudust inimesest või inimestest, kes on sarnase kogemusega ja kes ütleks, et elu ei lõppe veel praegu ära, sest sel hetkel tundub, et lõppeb,» rääkis Avandi oma kogemusest.

Teema on iga inimese jaoks individuaalne, ükski asi ei saa olla õige või vale, iga juhtum on individuaalne.

Avandi rääkis, et tema on ürituse kõneisik ning üritus ise on tasuta. Parte võib ka mitu endale soetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles