Deja Vu pidas sünnipäeva eriti tähtsate külalistega, keda lõbustasid Getter Jaani, Uku Suviste ja Kristjan Kasearu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lounge Deja Vu tähistas 4. mail oma sünnipäeva koos Tallinna Laste Turvakeskuse, Tilsi Lastekodu ja Mäe-kodu Lastekodu lastega.

«Laste jaoks ei ole oluline mitte üksnes materiaalne abi, vaid eelkõige hoolivus ja elamused,» selgitas Deja Vu teenindusjuht Helen Aunbaum, miks otsustati lastele üks eriline päev kinkida ja nad külla kutsuda. Ta lisas, et lastekodudki ootavad külalisi.

«Samuti oleks väga tore, kui head inimesed kutsuksid suvel lapsi enda juurde puhkama ja kingiksid neile oma aega,» ütles Aunbaum.

Deja Vu kaheksandale sünnipäevapeole saabus kaks bussitäit põnevil lapsi. Lõbusat päeva juhtis koeratüdruk Lotte, keda abistasid printsess ja valge jänes.

Laval käisid ning autogramme ja oma aega jagasid Uku Suviste, Kristjan Kasearu ja Getter Jaani.

Erilist elevust tekitas personaaltreener ja atleet Jüri Leinvaldi etteaste.

Soovijad said jumestuse või uue soengu, pisematele külalistele tehti näomaalinguid. Sony Eesti abiga valmis Playstationi tuba, kus Eesti tippklubi Nõmme Kalju jalgpallurid viisid läbi sõbraliku jalkaturniiri.

Lisaks toimusid lõbusad mängud ja maitsti suurt sünnipäevatorti. Muusikaga lõi meeleolu DJ Tom Lilienthal.

Kõigi külaliste vahel toimus auhinnaloos, mille võitudeks olid Nõmme Kalju fännisallid ja väiksed jalgpallid, «Jumestusjuttude» meigiõpikud ning käeehe ehtebrändilt by kariné Sincerely in Style. Iga laps sai peolt kaasa kingikoti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles