Aasta seriaali «Padjaklubi» näitleja Grete Klein: meil on võttesisene hea aura, et teeme kõike hinge ja südamega

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika Meelelahutusauhindade gala 2014.
"Padjaklubi" võidukad tšikid
Kroonika Meelelahutusauhindade gala 2014. "Padjaklubi" võidukad tšikid Foto: Viktor Burkivski

15.mail jagatud Kroonika meelelahutusauhindade galal pälvis parima seriaali tiitli telesari «Padjaklubi». Elu24 reporter püüdis galal kinni sarja ühe peategelastest Grete Kleini ja uuris, mida auhind nende jaoks tähendab.

«Kui me kolme parima hulka pääsesime «Padjaklubiga», siis lootus ikka oli suur. Oli selline tunne, et võiks ära tulla,» rääkis näitlev lauljanna ja ilmatüdruk Grete Klein, et auhinna saamine oli väga hea üllatus.

«Võistlustuli kahe tugeva seriaaliga oli suur ja ma ei julgenud väga palju loota või oodata. Me oleme nii õnnelikud,» lisas kaunitar.

Miks inimesed aga sarja poolt nii innukalt hääletada võisid?

«See on on väga eluline. Oleme sarjas neli erinevat tüdrukut ja igaüks oskab meid endaga ehk samastada,» pakub Klein esimese asjana.

«Meil on selline võttesisene nii hea aura, et teeme kõike hinge ja südamega. Arvan, et see hea aura kõik kajastub ka ekraanil ja ilmselt sellepärast see auhind ka tuli,» lisas näitlejanna.

Klein lubas, et proovivad kõike teha veelgi paremini ja teisel hooajal ei lase sugugi latti madalamale.

Kuidas sarja tegelased tulevad fännidega toime?

«Loomulikult on padjaklubi meile kõva tõuke andnud ja fännide hordid on sabas. Maniakke pole ma enda maja ees kohanud ja pigem on sellised armsad väikesed tüdrukud ja poisid ning ka vanainimesed, kes küsivad autogrammi ja teevad pilte,» kostab Klein, et armastab oma fänne väga.

Millises rollis tunneb Grete Klein end ise kindlamana, kas pigem näitleja või laulja rollis?

«Nüüd ma enam ei ole üldse kindel. Tegelikult see näitlemine on mul alati hinges olnud ja nüüd kui olen maitse suhu saanud, siis ei tahaks enam sellest loobuda. See on minu jaoks uus ja huvitav . Pigem jätkaks nii nagu siiani olen teinud, 50-50 näitlemise ja laulmisega. Varsti tuleb mul ka uus singel välja ning käed-jalad on tööd täis,» mainis Klein lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles