David Guetta megashowle tuli müügile täiendav kogus VIP-pileteid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Guetta
David Guetta Foto: promo

Juba vähem kui kuu aja pärast, 13. juunil toimub Tallinna Lauluväljakul tänavuse aasta megashow, kui Eestisse saabub hetke maailma üks kuumimaid artiste David Guetta (Fra). Kontserdi VIP piletid müüdi ära vaid loetud päevadega ning suure nõudluse tõttu otsustas korraldaja ehitada veel ühe VIP ala - Weekend VIP.

David Guetta esinemist korraldava RL Entertainment Balticsi tegevjuht Hardi Loog ütles, et piletimüük näitab selgelt, et publikul on suur huvi David Guetta mehashow'd näha.

«Mõnevõrra üllatav oli VIP-piletite selline nõudlus, aga paljud inimesed hindavadki lisaväärtusi mida pilet võimaldab. Kuna ka RL Entertainmenti korraldatav Weekend Festival pole Eesti publikule enam tundmatu nimi, siis loogiliselt ongi uue VIP-ala nimi Weekend VIP,» lausus Loog.

Weekend VIP pilet sisaldab sissepääsu VIP-alasse, sissepääsu Fännitsooni, Tuborgi õlut või mittealkohoolseid jooke, fingerfoodi ning autoparkimisvõimalust Lauluväljaku tiigi autoparklasse.

Fakte David Guettast:

• David Guetta on üle maailma müünud rohkem kui 6 miljonit albumit ning 15 miljonit singlit.

• Esimene edetabelite nr 1 lugu oli «When Love Takes Over» (2009)

• David Guettal on sotsiaalvõrgustikus Facebook ca 50 miljonit jälgijat

• David Guetta videosid on Youtube keskkonnas vaadatud rohkem kui 1,6 miljardit korda

• Ta on võitnud lugematu arvu auhindu, sealhulgas 2 Grammy auhinda.

Piletid David Guetta kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles