Täna «Laula mu laulu»: seitse imekaunist duetti ja Marju Länik täidab unistuse Tanel Padariga duetti laulda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesaade «Laula mu laulu»
Telesaade «Laula mu laulu» Foto: Kanal 2

Täna kell 20:30 kõlavad Kanal 2 «Laula mu laulu» lõpusaates osalejate hittlood duettidena. Meeleolu on ärev, sest nii mõnegi unistus saab teoks. Nii tõdeb Marju Länik: ««See öö on armastuse aastapäev» on üks minu unistuste duett Tanel Padariga koos laulda».

Üheksa päeva tagasi kolisid seitse lauljat kokku Laitse Graniitvillasse, et laulda üksteise laule. Täna tuleb esitusele seitse duetti.

Iga laulja esitab kaks laulu: ühe enda ja teise duetipartneri repertuaarist. Sünnivad võrratud kooslused: Tanel ja Getter, Lenna ja Genka, Jaan ja Hardi, Genka ja Getter, Marju ja Tanel, Jaan ja Lenna ning Hardi ja Marju.

«See saade on pakkunud võrratu avastusretk iseendani,» on Hardi Volmer imestunud.

«Siin oli tõeliselt fantastiline kamp. Sellised intensiivsed ajad jäävad kauaks meelde ja on erilised,» võtab Lenna Kuurmaa laululaagri kokku.

«Vaatan sellele kõigele tagasi kui väga mõnusale koosolemisele ja mul on kahju, et see nii kiiresti läbi sai,» avaldab Jaan Pehk.

Ehkki peatne lahkumine toob nukrust hinge, pidutsetakse täna veel täiega!

Esitusele tulevad:

TANEL PADAR JA GETTER JAANI: Jõesäng

GENKA JA LENNA KUURMAA: Kopli – Ülemiste – Kopli

JAAN PEHK JA HARDI VOLMER: Üürnik

GETTER JAANI JA GENKA: Ebareaalne

MARJU LÄNIK JA TANEL PADAR: See öö on armastuse aastapäev

LENNA KUURMAA JA JAAN PEHK: Mina jään

HARDI VOLMER JA MARJU LÄNIK: Kasevete aeg

Seda kõike juba täna õhtul kell 20:30 Kanal 2 algavas saates «Laula mu laulu». Kohe pärast saate lõppu, kell 22 jätkub lustlik meeleolu Kanal 11 jätkusaates «Kuula mu laulu», kus külalisteks on Sepo Seeman, Nele-Liis Vaiksoo ja Bert Pringi.

Kahel järgmisel neljapäeval meenutame «Laula mu laulu» selle hooaja kõige üllatavamaid, kaunimaid ja meeldejäävamaid lugusid ja hetki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles