Armu-Anna paneb austaja kannatuse proovile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Anna otsib meest», Anna ja Lauri
«Anna otsib meest», Anna ja Lauri Foto: TV3

TV3 kodumaine tõsielusari «Anna otsib meest» jätkub täna üliemotsionaalselt ja üllatusterohkelt. Anna austajate seas on keegi, kelle kannatus pannakse proovile ning keegi, kes leiab tõelise armastuse.

Tänases osas saadab telestaar Anna Jankelevitš teda tingimusteta imetleva Lauri sportima, pannes mehe kannatuse proovile nii kaljuseinast üles ronimisega kui ka kingitud ehete tagastamisega. Lisaks Laurile on sarja jäänud veel neli meest: Tarmo, Andrei M, Andrei K ja Mario.

Eelmisel nädalal saatis Anna kahjutundega koju kriminaalset minevikku varjanud Steni, nüüd on tal kõige tugevamad tunded Mario vastu.

Lisaks austajatega tegelemisele tabab Annat üllatus, mis on seotud sõbranna Kristiina ja Andrei K vahel puhkenud tunnetega. Paarike veedab aega koos ning tärganud on tõeline armastus, milleks keegi valmis polnud.

«Anna otsib meest» on TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles