Kuula! Ardi Kaljuvee laul «Kevadekuulutaja» toob kevade südamesse

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Põldma
Kaido Põldma Foto: Ardo Kaljuvee

Kuula lugu! Kaido Põldma ja särava Laura-Liisa «Kevadekuulutaja» haarab mängleva kergusega!

Ardi Kaljuvee laul «Kevadekuulutaja» toob kevade südamesse

“Kevadekuulutaja” on Kaido Põldma ning  Laura-Liisa Käisi duett, mis räägib kevade ja talve kohtumisest.  Kaido jaoks on tegu positiivse looga ning tal on hea meel, et Ardi just teda lugu esitama valis.

“Tegu on hoogsa ja kevadise looga. Mul oli suur rõõm juba teist korda Laura-Liisale taustavokaale arranžeerida ja laulda. Tegemist on südamliku ja andeka tüdrukuga ning soovin talle edu kõigis tema tegemistes.”

Laura-Liisa tunneb looga suurt sidet, sest see peegeldab muutusi, mis meil kõigil elus ette tulevad.

“Minu jaoks on see väga eriline laul. Igal aastal tuleb kevad uue ja huvitavana, toob uusi elamusi, ilmad lähevad soojaks ja inimesed rõõmsamaks. Kõik muutub, kui saabub kevad ning hetkel toimuvad ka minu elus suured muutused.  “Kevadekuulutaja” on minu jaoks nagu uue hea alguse märk ja just seda ma tunnengi laulu esitades,” kommenteerib Laura-Liisa.

Loo sõnade ja viisi autor Ardi ütleb aga nii: “Eestis joonistuvad selgelt välja neli aastaaega ning sellest tuleb osata rõõmu tunda. Kohati meeldib mulle kevad isegi rohkem kui suvi ja see on ju ometi omaette laulu väärt . “Kevadekuulutaja räägib talve ja kevade kohtumisest.”

Loole “Kevadekuulutaja” andsid omapoolse panuse ka:

Kaspar Kalluste - trummid

Kristo Kotkas - kitarrid

Henno Kelp - bass

Tarvi Kull - klahvpillid

Kristo Kotkas - produtsent

Ardi Kaljuvee - viis ja sõnad

Kuula lugu!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles