Kohvik Moskva jagas poliitikutele kingitusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Koort ja Kristiina Ojuland tantsuhoos klubis Eden
Ken Koort ja Kristiina Ojuland tantsuhoos klubis Eden Foto: Indrek Galetin
Taasiseseisvumise aastapäeva puhul tegi kohvik Moskva 101-le Riigikogu liikmele kingituse Moskva kuldkliendikaardi ja kinkekaartide näol.

Üks õnnelikke kaardisaajaid oli ka Riigikogu liige Kristiina Ojuland koos elukaaslase Raimo Käguga.

“Väga positiivne üllatus! Ja mulle positiivsed asjad meeldivad!”, kommenteeris kohvik Moskva värske kuldkaardi omanik Kristiina Ojuland.

“Tegemist oli väikese meiepoolse zestiga, näitamaks et hoolime oma riigist ja selle töö korraldajatest. Me ei näe äriettevõttena vabaduse platsi rekonstruktsioonis midagi halba, vaid ühiskonnale olulist ehitust," kommenteeris kinki kohvik Moskva uus turundusjuht Liis Lass.

"Me ei näe riigikogus või valitsuses või riigijuhtimises üleüldse ainult negatiivset, vaid positiivset. Poliitikud teevad tublit tööd ja me tahame näidata oma tunnustust."  

"Kutsuksin üles ka kodanikke taasiseseisvumise aastapäeval mõtlema ühiskonnakorraldajatest ja poliitikutest kui vastutusrikka töö tegijaist, mitte antikangelastest!,” lisas Lass paatoslikult ning lubas, et Moskva õnnitleb ka kõiki linnakodanikke taasiseseisvumise aastapäeva puhul ja pakub kohvi täna kõigile vaid 10 krooni eest.

“Ootame täna kõiki linnakodanikke uudistama meie juurest vabaduse platsi kaevetöödele avanevat vaadet ja pakume maitsvat kohvi!” ütles Lass.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles